İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Okçular Vakfı diye bir vakıf var, kimin olduğunu biliyorsunuz. Okçuluğu sevdirmek için kurulduğu söylenen bu vakfa sadece İBB'den 16,5 milyon lira aktarılmış. Yahu Malazgirt meydan muharebesinde bu kadar ok atılmadı. Genç LGBTİ+ Derneği (@genclgbti) adaylık sürecinde LGBTİ+ Dostu Belediyecilik Protokolünü imzalayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i (@tuncsoyer) ziyaret etti. Soyer, “LGBTİ+’ların kentte daha huzurlu ve mutlu yaşaması için elimden geleni yapacağım” dedi. Güney Haberci portalı Genel Yayın Yönetmeni gazeteci Ergin Çevik, üç kişi tarafından Antalya’nın Aksu ilçesinde darp edildi. Çevik’in geçtiğimiz günlerde köşesine taşıdığı Kundu’daki Orion Pazarı ile ilgili yazdığı yazı nedeniyle darp edildiği öne sürüldü. Boğaziçi Köprüsü'nde bir otomobil yandı. Yangını söndürme çalışmaları sırasında köprü, Edirne istikametinde trafiğe kapandı. Otomobili sahibinin yakarak köprüden atladı.

Genç LGBTİ+ Derneği adaylık sürecinde LGBTİ+ Dostu Belediyecilik Protokolünü imzalayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Soyer, “LGBTİ+’ların kentte daha huzurlu ve mutlu yaşaması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Şule Çet’in 15 Mayıs’taki davasının ardından Adli Tıp Kurumu,1. Adli Tıp İhtisas Kurulu hazırladığı ek mütalaayı mahkemeye sundu: "Şule Çet intihar etmedi, boynunda kırık var, saldırı sonucu meydana gelmiş olabilir."