Yargıtay, FETÖ davasında Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’a verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını bozdu. Yargıtay, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın “anayasayı ihlal” değil, “FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım etme” suçunu işledikleri yönünde karar verdi. Yargıtay, Mehmet Altan'ın, yeterli ve inandırıcı delil bulunmadığından beraatine karar verilmesine hükmetti.Yargıtay, Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak ile diğer tutuklu sanıkların ise tahliye taleplerini reddetti.

Meclis, lokanta fiyatlarını artırma kararı aldı. 1 lira olan çorbanın fiyatının 2 liraya çıkarılabileceği ancak 6 lira ile 12 lira arasında değişen etli yemeklerde artış oranının daha düşük olabileceği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, fotoğraf ve resimlerinin duvarlara asılmasını yasakladı. Yavaş, belediyenin merkez binasındaki tüm birimler, bağlı kuruluşlar ile EGO ve ASKİ Genel Müdürlüğü dahil duvarlara asılan fotoğraflarının kaldırılmasını istedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne eski Tüpraş Genel Müdürü Yavuz Erkut atandı.
Çiftlik Bank davasının bir numaralı ismi firari Mehmet Aydın’ın yurt dışında sürdüğü lüks yaşama ait yeni görüntüler ortaya çıktı.
Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri mezuniyet töreninde, kayyum Rektör Mehmed Özkan konuşmak için kürsüye gelince sırtlarını dönerek protesto etti.
Birleşik Metal-İş Araştırma Merkezi’nin (BİSAM) verilerine göre, açlık sınırı bir önceki aya göre bin 971 TL’ye, yoksulluk sınırı 6 bin 818 TL’ye yükseldi. Mayıs 2019’da açlık sınırı bin 952, yoksulluk sınırı 6 bin 751 TL idi.
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde park halindeki otomobilde henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından alev topuna dönen otomobildeki 3 kişi yaşamını yitirdi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir (@demirdenizchp), Ankara’da geniş bir alanı izleyen, belediyeye ait olan, ancak Gökçek’in evine izinsiz kurulan güvenlik kamerası sisteminin, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 gün içinde iadesinin istendiğini belirtti.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir'in (@demirdenizchp) açıklamasına göre Melih Gökçek'in evindeki ekipmanın bir kısmı: ?6 adet Full HD Gece Görüşlü Kamera ?1 adet Ultra HD Nvr Kayıt Cihazı ?4 adet Full HD 2’li Kamera Seti ?1 adet Pro Full HD 3’lü Kamera Seti