Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İsrail'e İran'a yönelik büyük bir misilleme saldırısından kaçınması çağrısında bulundu.

DÜNYA

Almanya'nın, İran'ın Berlin Büyükelçisini, İran’ın İsrail’e yönelik saldırılarından dolayı Dışişleri Bakanlığına çağırdığı bildirildi.

DÜNYA

Almanya, Orta Doğu'daki tüm aktörlere sorumlu davranmaları ve itidalli olmaları çağrısı yaptı.

DÜNYA

Almanya'da "Sahra Wagenknecht İttifakı-Anlayış ve Adalet İçin (BSW)" partisinin milletvekilleri, hükümete İsrail'e silah satışını durdurması çağrısında bulundu.

DÜNYA

Almanya, İsrail'e silah ihracatının uluslararası hukuka uygun olduğunu savundu

DÜNYA

Almanya'nın Leipzig şehrinde otoyolda yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu en az 1 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

SPOR

Polonya ve Ukrayna, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2024) katılmaya hak kazandı.

DÜNYA

Almanya'da, esrarın sınırlı yasallaşmasına ilişkin daha önce Federal Meclis'te (Bundestag) kabul edilen yasa tasarısı, Federal Eyalet Temsilciler Meclisinden (Bundesrat) geçti.

EKONOMİ

Almanya'da yatırımcı güveni, Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yakında faizleri düşüreceği beklentisiyle mart ayında beklentilerin üzerinde yükselerek son iki yılın en...

DÜNYA

Almanya Savunma Bakanlığı, ilk kez paraşütle Gazze'ye yardım malzemeleri ulaştırıldığını bildirdi.

DÜNYA

Almanya Federal Meclis Savunma Komisyonu Başkanı Marie-Agnes Strack-Zimmermann, Taurus füzelerine ilişkin gizli toplantının ifşa edildiği gerekçesiyle savcılığın soruşturma başlatmasını istedi.

DÜNYA

Almanya, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına dikkati çekerek, sadece iki devletli bir çözümün Orta Doğu'da barışı sağlayacağını, bunun için de etkin ve...