Grev Haberleri

grev haberleri ve güncel grev gelişmeleri, grev ile ilgili tüm video, grev fotoğrafları ve grev haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


DÜNYA

Kenya'da grevdeki sağlık çalışanları, ücretlerinin artırılması ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi talebiyle gösteri düzenledi.

EMEK DÜNYASI

Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve Ruffles, Lay’s, Doritos, Mars, M&M’s ve Snickers gibi uluslararası markaların ambalajlarını tesislerinde basan...

EMEK DÜNYASI

Sputnik Türkiye'nin Anayasa'yı takmayıp işine son verdiği basın emekçilerinin grevi, artık hukuki olarak devam edecek.

DÜNYA

Arjantin'de sendikalar ile hükümet arasında görüşmelerin sonuçsuz kalması üzerine, çalışanlar 24 saatliğine genel greve gitti.

DÜNYA

Çalışanların hakları için 19 Şubat'ta greve çıktığı Eyfel Kulesi, ziyarete açıldı. Altı gün süren grev, kazanımla sonuçlandı.

DÜNYA

Güney Kore'de doktorların yarın greve gitme kararı almasının ardından sağlık hizmetlerinde aksaklıklar yaşanmaya başladı.

DÜNYA

Almanya'da hava yolu şirketi Lufthansa çalışanları toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması nedeniyle yeniden uyarı grevine gidecek.

GAZİANTEP

Ödüllü fabrikanın işçileri haklarını alabilmek için grevde!

EMEK DÜNYASI

İngiltere'de dört yemek ve market siparişi uygulamasına bağlı kuryeler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 5 saatliğine iş bırakma eylemi yapacak.

DÜNYA

İspanya'da devlet demir yolu şirketleri Renfe ve Adif'e bağlı işçilerin grevinden dolayı 310 tren seferi iptal edildi.

DÜNYA

Fransa'da maaşlarının iyileştirilmesini ve yeni eğitim düzenlemesinde değişiklikler yapılmasını talep eden öğretmenlerin yeniden grev yapacağı duyuruldu.

DÜNYA

Almanya'da hava yolu şirketi Lufthansa'nın yer hizmetleri çalışanlarının, ücret konusundaki anlaşmazlık nedeniyle 7 Şubat'ta uyarı grevi düzenleyeceği bildirildi.