Türkiye Gazeteciler Sendikası Haberleri

Türkiye Gazeteciler Sendikası haberleri ve güncel Türkiye Gazeteciler Sendikası gelişmeleri, Türkiye Gazeteciler Sendikası ile ilgili tüm video, Türkiye Gazeteciler Sendikası fotoğrafları ve Türkiye Gazeteciler Sendikası haberleri Dokuz8 Haber sitemizde


GÜNDEM

8 Mart’a giderken dokuz8HABER'in hazırladığı yayın serisinin ikinci bölümü yayımlandı. Ege yerel medyasında kadın gazetecilerin sorunlarının konuşulduğu programa, Gazeteci Nil...

GÜNDEM

Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) Kadın ve LGBTİ Komisyonu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında medyada kadın gazetecilerin durumunu inceledi.

EMEK DÜNYASI

Türkiye Gazeteciler Sendikası'nda (TGS) örgütlenen ancak sendikalaştıkları için işten atılan Sputnik Türkiye çalışanlarının mücadelesi, 101'inci günde sürüyor.

EMEK DÜNYASI

Sputnik Türkiye ofisinde 74 gündür greve devam eden TGS'de örgütlü gazeteciler, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı için grev alanında basın açıklaması düzenleyecek.

GÜNDEM

Türkiye Gazeteciler Sendikası(TGS), Reuters Haber Ajansında toplu pazarlık sürecinin anlaşmazlıkla sonuçlanması nedeniyle Reuters İstanbul ofisine grev kararı astı. TGS 10...

GÜNDEM
İNSAN HAKLARI
BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ
MEDYA

Türkiye Gazeteciler Sendikası, Hürriyet gazetesinde işten çıkarılan gazetecilerin açtığı davadaki işe iade ve tazminat kararının kesinleştiğini duyurdu.

GÜNDEM

Avrupa Gazeteciler Federasyonu'nun genel kurulu İzmir'de yapıldı. Avrupa Gazeteciler Federasyonu, Türkiye Gazeteciler Sendikası ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin işbirliğinde Uluslararası Yerel...

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

Basın meslek örgütleri, “Cumhuriyet tarihinin en ağır sansür ve otosansür mekanizmalarından biri hazırlanıyor" açıklaması yaptı.

BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ

Danıştay 10. Dairesince verilen Basın Kartı Yönetmeliği'nin yürütmesinin durdurulması kararı, Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu tarafından kaldırıldı. Yönetmelik yeniden görüşülecek.