Evli olduğu erkek Osman Topal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle İstanbul’da bir sığınma evine yerleşen; yine Osman Topal tarafından sığınma evinden çıkarılarak Karlıova’ya götürülen Zeynep Topal’ın elleri arkadan bağlı şekilde cansız bedeni bulundu. Cinayetle ilgili gözaltına alınan Osman Topal tutuklandı.

Evli olduğu erkek Osman Topal tarafından, İstanbul'daki sığınma evinden çıkarılarak Bingöl'e götürüldükten sonra bir sitenin bahçesinde cansız bedeni bulunan Zeynep Topal cinayetinde gözaltına alınan Osman Topal tutuklandı. Evli olduğu erkek Osman Topal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle İstanbul’da bir sığınma evine yerleşen; yine Osman Topal tarafından sığınma evinden çıkarılarak Karlıova’ya götürülen Zeynep Topal’ın elleri arkadan bağlı şekilde cansız bedeni bulunmuştu. Cinayetle ilgili Osman Topal ve iki yakını gözaltına alınmıştı. 

BİNGÖL BAROSU: TEK BAŞINA HAREKET ETMEDİĞİNE DAİR CİDDİ ŞÜPHELERİMİZ VAR

Osman Topal'ın tutuklandığını duyuran Bingöl Barosu Kadın Komisyonu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Osman Topal'ın şüpheli anlatımı ve olayın olay şeklinde tek başına hareket etmediğine dair ciddi şüphelerinin oluştuğunu ve soruşturmanın derinleştirmesi talebinde bulunacaklarını belirtti. https://twitter.com/barosu_n/status/1280526421211914240?s=20