AKP Erciş Kadın Kollar yönetim kurulu, ilçe başkanı ve yöneticilerinin kendilerine yönelik psikolojik baskı uyguladıklarını söyleyerek istifa ettiler.

AKP Erciş Kadın Kollar yönetim kurulu, ilçe başkanı ve yöneticilerinin kendilerine yönelik psikolojik baskı uyguladıklarını söyleyerek istifa ettiler. Açıklamada, "Dürdane Şahin ve kadın kollarına yönelik psikolojik baskı, rencide edici ve aşağılayıcı tavırlarından dolayı kendi irademizle yönetim kurulu üyeleri olarak istifa kararı almış bulunmaktayız" ifadelerine yer verildi.

"PSİKOLOJİK BASKI UYGULANDI"

Erciş Ajans'ta yer alan habere göre, Van’ın Erciş ilçesinde AK Parti Kadın Kolları, ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri istifa etti. 18 üyeden oluşan kadın kolları, İlçe Başkanı Nedim Sağlam ve yönetim üyelerinin kendilerine yönelik psikolojik baskı uyguladığını ve buna daha fazla dayanamadıklarını anlattı.

"KENDİ İRADEMİZLE İSTİFA KARARI ALDIK"

Yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “AK Parti Erciş Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri olarak, yeni atanan ilçe başkanımız Nedim Sağlam ve bilgi işleme bakan Yunus Şahin’in başkanımız Dürdane Şahin ve kadın kollarına yönelik psikolojik baskı, rencide edici ve aşağılayıcı tavırlarından dolayı kendi irademizle yönetim kurulu üyeleri olarak istifa kararı almış bulunmaktayız.