Kayserispor maçı sonrası açıklama yapan Beşiktaş kulübü 2. başkanı Dalgakıran localarının bir milletvekili ve kardeşi tarafından basıldığını ve iki Beşiktaşlının darp edildiğini açıkladı.

Beşiktaş kulübü 2. başkanı Dalgakıran, Kayserispor-Beşiktaş maçında bir milletvekilinin ve kardeşinin Beşiktaş locasını basıp iki Beşiktaşlıyı darp ettiğini söyledi.

"BU CAMİA BEDELİNİ SORAR SORACAĞIZ DA"

Süper Lig'de Beşiktaş, Kayserispor maçı sonrasıda yaşanan gerginlikle ilgili açıklama yapan Beşiktaş kulübü 2. başkanı Adnan Dalgakıran "Localarımız bir milletvekili ve kardeşi tarafından basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı" dedi. Dalgakıran, "Localarımız Türkiye Cumhuriyeti milletvekili sıfatı taşıyan bir milletvekili ve kardeşi tarafından basıldı ve iki arkadaşımız yumruklandı. Bu çok acı bir şey. Burası Patagonya değil. Biz derhal kendilerinden davacı oluyoruz. Kamera kayıtlarını istedik. Takibini yapacağız. Bu ülkenin parlamentosunda bu halkı temsil eden insanların sokak kabadayısı gibi insanları dövmeye kalkması... Bu büyük camia bunun bedelini sorar ve soracağız da" ifadelerini kullandı.

BAKİ ERSOY İDDİASI

Maçta yaşanan gerginlik esnasında Beşiktaş locasını basarak iki kişiyi darp eden kişinin MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy olduğu iddia edildi. Ersoy, iddialar karşısında açıklama yapmazken sosyal medyada #BakiErsoİstifa kampanyası başlatıldı. Baki Ersoy ise maçın ardından şu paylaşımı yaptı: