Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden etkilenen depremzedelere gönderilmek üzere başlatılan yardım kampanyasında, malzeme depolama alanlarının tam kapasiteye ulaştığını duyurdu. ABB, “Ankara’nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiğimiz destek organizasyonuna bir süre ara veriyoruz. Kamyon ve TIR tedarik etmek isteyen vatandaşlarımız Başkent 153 hattından bizlere ulaşabilirler” açıklamasını yaptı. 

Kahramanmaraş’ta Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından harekete geçen Ankara Büyükşehir, depremzedelere gönderilmek üzere toplanacak yardım malzemeleri için çağrı yapmıştı. ABB, depremin ilk gününden beri devam eden yardım kampanyasında tam kapasiteye ulaşıldığını duyurdu. ABB'nin nakliye için destek istediği yeni açıklaması şöyle:

“Malzeme depolama alanlarımızın kapasitesi tamamen dolduğu için Ankara’nın çeşitli bölgelerinde gerçekleştirdiğimiz destek organizasyonuna bir süre ara veriyoruz. Kamyon ve TIR tedarik etmek isteyen vatandaşlarımız Başkent 153 hattından bizlere ulaşabilirler. Bundan sonraki süreçte talepler tekrar sizlere duyurulacaktır. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.”