Fenerbahçe'de mevcut Başkan Ali Koç'un yönetim kurulu listesinde yer alan Acun Ilıcalı, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın kendisi hakkındaki yorumlarına yanıt verdi.

Aziz Yıldırım'ı iddialarını kanıtlamaya davet eden Acun Ilıcalı, "Aziz Yıldırım bu iddiaların bir tanesini ispat etsin, beni bir daha buralarda görmeyeceksiniz. Öyle iftiralar atılıyor ki kendimi Escobar gibi hissetmeye başladım. Benim hayatım çok iyiydi. Çok mutluydum. Ancak ben Fenerbahçe için elimi taşın altına koydum. Bir gün bile, 'Ya rakip takım taraftarları bana zarar verir mi?' diye düşünmedim. Ama bir şey fark ettim. Meğer benim düşmanım dışarıda değil içerideymiş." dedi.

YILDIRIM NE DEMİŞTİ?

Aziz Yıldırım, Ilıcalı’nın Survivor programının çekimlerini yaptığı “Dominik üzerinden FETÖ’cülere pasaport çıkartıp, oturma izni yaptırdığını” ileri sürdü.

Yıldırım, “Onun için fazla konuşmasın. Adnan hoca konusuna da girersem çıkamaz. 9 sene Oktar’ın yanında kaldın ne anlatıyorsun sen ya? İstiyorlarsa çıkıp cevap versinler belgeleri koyayım önlerine.” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi:

“Basketbolda şampiyon olduğumuz zaman

 İstanbul’da basketçileri falan topladım bir mekanda yemek yiyor, eğleniyoruz. Beni bir gün önce birileri uyardı. Dedi ki ‘Acun Ilıcalı’yla ilgili problem var sen bunu seviyorsun, bunu uyar.’ Konu nedir dedim. Dedi ki ‘İki Dominik varmış. Bir tanesinde FETÖ’cülere pasaport çıkarttırıyormuş, oturma izni yapıyormuş.’ Çağırdım kendisini. Eşiyle birlikte geldi. Böyle bir durum varmış, “Eğer böyle bir şey yapıyorsan yapma kötü olacak senin için” dedim.

“Ya ben yapmıyorum, etmiyorum” dedi. Ama var bir şeyler. Öğrendim sonradan.

ADNAN OKTAR KONUSUNA GİRERSEM ÇIKAMAZ’

Onun için fazla konuşmasın. Adnan Hoca konusuna da girersem çıkamaz. Adnan Hoca konusunda oturdum onun için 3 bin 500 sayfa polis fezlekesini okudum. Orada suçlanan insanların yüzde 20’si bizi Adnan Hoca ile Acun tanıştırdı diyor. İddianamede de 4 yerde adı geçiyor. Ondan sonra diyor; ’18 yaşındaydım gençtim gittim Adnan hocanın yanında 1 sene kaldım…’ 9 sene kaldın, ne anlatıyorsun sen ya? İstiyorlarsa çıkıp cevap versinler belgeleri koyayım önlerine. Başka çok konu var. Uçaklar çok gidip geliyor… Ben konuşmayayım, beni konuşturmasın sokağa çıkamaz. Bize yalancı diyorlar…”