Adana'da imam nikahı ile birlikte yaşadığı kadını bıçaklayarak yaralayan İbrahim A., Emniyet'teki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Birlikte yaşadığı kadını bıçakla yaralayan İbrahim A., Emniyet'teki ifadesinde, "İntihar etmek isterken engel oldum" dedi ve serbest bırakıldı.

ŞİDDET GÖREN KADIN POLİSİ ARADI

Adana'da evde zorla tutulduğunu ve işkenceye maruz bırakıldığını iddia eden Semiha N., polisi arayarak yardım istedi. Polisler, eve gelerek kadını kurtardı. Kolunda kesikler olan kadın, İbrahim A. tarafından şiddete maruz bırakıldığını söyleyince İbrahim A., polisler tarafından gözaltına alındı. Hastanede ifadesi alınan Semiha N., dini nikahla birlikte yaşadığını belirttiği İbrahim A.’nın daha önce kendisine iyi davrandığını ancak son dönemde eve başka kadınlar getirdiğini öne sürdü. Semiha N., “Bu duruma karşı çıktım ve onu terk etmek istedim. Bu kez de ‘Seni asla bırakmam, beni terk edemezsin’ diyerek beni darp etti. Ben de dayanamadığım için polisten yardım istedim” dedi.

POLİS SERBEST BIRAKTI

Emniyet'te ifade veren İbrahim A. ise Semiha N.'nin intihar etmek istediğini fakat kendisinin engel olmaya çalıştığını iddia etti. Bunun üzerine polisler, İbrahim A.'yı ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.