ADIYAMAN

Adıyaman Belediyesi engelliler için Araç Tamir Ve Bakım Atölyesi kuracak

15 Ekim Beyaz Baston Körler ve Güvenlik Günü kapsamında Anadolu GAP Görmeyenler Derneği Genel Merkezi ve GAP Görmeyenler Derneği Spor Kulübü’nü ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, engelliler için Araç Tamir Ve Bakım Atölyesi kuracaklarını müjdesini verdi.

Abone Ol

Ziyarette Başkan Tutdere’yi Anadolu GAP Görmeyenler Derneği Genel Merkezi ve GAP Görmeyenler Derneği Spor Kulübü Başkanı Mehmet Tunç ve dernek üyeleri karşıladı. Ziyaret sırasında Dernek Başkanı Mehmet Tunç ve dernek üyelerinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Tutdere, 6 Şubat depremlerinden sonra tüm deprem illerinde olduğu gibi Adıyaman’da da engelli birey sayısının arttığını göz önünde bulundurarak Belediye olarak  engelliler için Araç Tamir Ve Bakım Atölyesi kuracaklarının müjdesini verdi.

Başkan Tutdere, “Belediye olarak engelli araç bakım ve tamir atölyesi kuruyoruz. Siz değerli dostlarımız, akülü araçlarınızı, tekerlekli sandalyelerinizi ve engelli motosikletlerinizi bu atölyeye getirerek bakım ve tamirini ücretsiz yaptırabileceksiniz.” dedi.

TUTDERE: “ENGELSİZ BİR ADIYAMAN İMAR EDECEĞİZ”

Adıyaman Belediyesi olarak şehrin tüm sakinleri için hayatı daha erişilebilir ve kolay hale getirme çalışmalarına devam edeceklerini dile getiren Başkan Tutdere, “Adıyaman’da kadınlarımız, çocuklarımız ve tüm canlılar için daha erişilebilir bir şehir yaratmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Ekiplerimiz sahada, depremin izlerini silmeye çalışıyoruz. Şartlar ne olursa olsun, elimizden gelenin en iyisini yaparak sizler için, bu kentte yaşayan herkes için Adıyaman’ı yeniden ayağa kaldıracağız.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Başkan Tutdere, dernek üyelerine içerisinde spor malzemelerinin olduğu çanta hediye etti.