Eğriçay Parkı’nda yerel sanatçıların katılımıyla yapılan etkinlik, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı.

Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sünnet şölenine katılan çocuklar ve ailelerle yakından ilgilenerek, tek tek sohbet etti ve hatıra fotoğrafları çektirdi. Başkan Tutdere, çocuklara pamuk şekeri, yetişkinlere ise çay ikram etti. Şölen alanında bulunan herkesle içtenlikle ilgilenen Tutdere, çocukların ve ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

"ÇOCUKLARIMIZ İÇİN YENİ YOLCULUKLAR BAŞLATMAK ZORUNDAYIZ"

Etkinlikte yaptığı konuşmada Başkan Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediyesi olarak çocuklara ve onların geleceğine büyük önem verdiklerini vurguladı. Katılımcılara şu sözlerle seslendi:

"Merhaba sevgili çocuklar, hanımefendiler, beyefendiler ve sevgili hemşehrilerim. Hepiniz hoş geldiniz, sizleri saygıyla selamlıyorum. Bugün hepimiz çok mutluyuz, çocuklarımızın en mutlu anına hep birlikte tanıklık ediyoruz. Bu da bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. 6 Şubat'ta çok büyük acılar ve travmalar yaşadık. Acımızı yüreğimize gömdük, ancak hayat devam ediyor ve bizler çocuklarımız için yeni yolculuklar başlatmak zorundayız. Memleketimiz için, şehrimiz için yeni başarılara hep beraber imza atmak zorundayız. Birlik olursak, beraber çalışırsak, omuz omuza verirsek bu zor günler geride kalacak. Biz sizlere hizmet etmek için sizlerden yetki aldık ve bütün gücümüzle, enerjimizle Adıyaman’ı hak ettiği yerlere taşımak için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz."

DAHA GENİŞ MEKANLARDA ETKİNLİK SÖZÜ

Şölene katılan kalabalığa gelecek yıl daha uygun ve geniş mekanlarda bu etkinlikleri gerçekleştirme sözü veren Başkan Tutdere, Adıyaman'da yapılacak yeni projeler hakkında da bilgi verdi. Tutdere, "Millet Bahçesi’nin içinde büyük bir amfi tiyatro salonu yapacağız ve bu tür etkinliklerimizi orada düzenleyeceğiz. Ayrıca öğrencilerimize desteklerimizi de artıracağız." dedi.

MUHTARLARA VE BELEDİYE PERSONELİNE KİRVELİK

Başkan Tutdere, sünnet şölenine katılan muhtarları ve belediye personelini çocukların kirvesi ilan ederek, "Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Çocuklarımızın sünneti hayırlı olsun, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Hepinize hoş geldiniz" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.