Afra Saraçoğlu, Türk dizi ve sinema sektörünün yetenekli ve aranan oyuncularından biridir. Başarılı oyunculuğuyla izleyicilerden büyük beğeni toplamaktadır. Peki, Afra Saraçoğlu ailesi kim? İşte sizin için araştırdığımız tüm detaylar…

Afra Saracoglu Ailesi 5

Afra Saraçoğlu Kimdir?

Afra Saraçoğlu, 2 Aralık 1997 tarihinde Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğmuştur. İlköğretim ve ortaöğretimini Antalya'da tamamlamış ve Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünü kazanmıştır. Bu bölümde okurken 2016 yılında İkinci Şans filmi ile oyunculuğa ilk adımını atmıştır.

Saraçoğlu ilk önemli çıkışını Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Ece karakteriyle yakalamıştır. Bu diziyi Kötü Çocuk, Kardeş Çocukları ve Öğretmen gibi yapımlar takip etmiştir. Son olarak Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini canlandırmıştır. Afra Saraçoğlu başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Birçok reklam filminde yer alan güzel aktris pek çok dergi tarafından da Yılın En Güzel Kadını seçilmiştir.

Afra Saraçoğlu Kaç Yaşında?

Afra Saraçoğlu 2 Aralık 1997 doğumludur. Dolayısıyla günümüz tarihi itibarıyla 26 yaşındadır. Peki, popüler oyuncu nerede doğdu? Afra Saraçoğlu aslen nereli? Devamı yazımızda…

Afra Saracoglu Ailesi 2

Afra Saraçoğlu Nereli?

Afra Saraçoğlu, Balıkesir'in Edremit ilçesinde doğmuştur. Bu bölgede büyümüş, ilkokul ve ortaokul eğitimini burada tamamlamıştır. Ancak aslen Selanik ve Girit kökenli bir aileden gelmektedir. Saraçoğlu, oyunculuk kariyerinin başlangıcında Antalya'ya taşınmış ve daha sonra üniversite eğitimi için Eskişehir'e gitmiştir. Şu anda ise İstanbul'da yaşamaktadır.

Afra Saracoglu Ailesi6

Afra Saraçoğlu Dizileri ve Filmleri

2016 yılından bu yana hem televizyon ekranlarında hem de beyaz perdede boy gösteren Afra Saraçoğlu, farklı karakterlerle karşımıza çıkmaktadır.

Afra Saraçoğlu oynadığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • Fazilet Hanım ve Kızları (2017 -2018)
  • Kardeş Çocukları (2019)
  • Öğretmen (2020)
  • Yalı Çapkını (2022- devam ediyor)

Afra Saraçoğlu filmleri şu şekildedir:

  • İkinci Şans (2016)
  • Kötü Çocuk (2017)
  • İyi Oyun (2018)
  • Aşk bu mu? (2018)

Afra Saracoglu Ailesi 8

Afra Saraçoğlu Ailesi Kimdir?

Afra Saraçoğlu ailesi hakkında internette detaylı bilgi bulunmamaktadır. Kendisi Selanik ve Girit kökenli bir aileden geldiğini dile getirmiştir. Annesi Lütfiye Saraçoğlu, Afra'nın fotoğrafını Özcan Deniz'e göndererek oyunculuk kariyerinin başlamasına vesile olmuştur. Babası hakkında ise çok fazla bilgi mevcut değildir. Afra Saraçoğlu, 13 yaşındayken babasını son kez görmüş ve daha sonra görüşmemiştir. Bu anlamda ailevi durumuyla ilgili net veriye ulaşmak mümkün değildir. Kendisi özel hayatını korumayı tercih etmektedir.

Afra Saraçoğlu Kardeşi

Afra Saraçoğlu'nun bilinen bir kardeşi yoktur. Sosyal medya hesaplarında ve röportajlarında aile bireylerinden bahsetmemiştir. Kendisi tek çocuk olarak bilinmektedir.

Afra Saraçoğlu Babası

Afra Saraçoğlu, babası Uğur Saraçoğlu'nu küçük yaşta iki kez görmüştür ve ardından bu görüşme bilinmeyen sebeplerle kesilmiştir. İddialara göre yıllar sonra 2023 yılında babasını affetmeye karar veren Afra Saraçoğlu Amerika'ya giderek onu ziyaret etmiştir. Ancak bu konuda net bir bilgi yoktur.

Afra Saracoglu Ailesi

Afra Saraçoğlu Annesi

Afra Saraçoğlu'nun annesi Lütfiye Saraçoğlu'dur. Afra Saraçoğlu'nun oyunculuk kariyerinde önemli bir rol oynamıştır. Kızının fotoğrafını Özcan Deniz'e göndermiştir ve "İkinci Şans" adlı filmde Nurgül Yeşilçay'ın kızını canlandırması için teklif almasını sağlamıştır. Sosyal medyada aktif değildir ve röportajlarda da fazla yer almamaktadır. Buna karşılık Afra Saraçoğlu ile yakın bir anne-kız ilişkisi olduğu bilinmektedir. Güzel oyuncu, annesini en büyük destekçisi olarak tanımlamaktadır. Lütfiye Saraçoğlu'nun mesleğine dair ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Bu yazımızda sizin için Afra Saraçoğlu ailesi hakkında bilinmeyenleri paylaştık