Ah Leyla Vah Kerem 2024 yılında yayınlanmış ve hikayesiyle seyircisinden tam not almıştır. Aslı Bekiroğlu, Sinan Çalışkanoğlu ve Necat Bayar gibi oyuncuların yer aldığı Ah Leyla Vah Kerem, yayınlandığından beri tekrarları izlenmeye de devam ediyor. 

Filmde yer alan Leyla ve Kerem karakterlerinin maceralı aşk hikayesi beğenilirken aynı zamanda oyuncu kadrosu ve kullanılan mekanlarla da merak uyandırdı. 

Bu sebeple merak edenler için Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları kimlerdir ayrıntıları ile ele aldık. İşte, detaylar… 

Ah Leyla Vah Kerem Oyunculari 4

Ah Leyla Vah Kerem Oyuncuları

Gün Doğa Sarı tarafından yönetilen ve Dilek Aydoğdu tarafından kaleme alınan Ah Leyla Vah Kerem filmi seyirci tarafından tam not aldı. Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları da filmin seyirciler tarafından beğenilmesinde büyük rol oynuyor. 

Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları arasında Aslı Bekiroğlu Leyla karakterine hayat verirken bir diğer başrol oyuncusu Sinan Çalışkanoğlu da Kerem karakterine hayat veriyor. 

Sinan Çalışkanoğlu ve Aslı Bekiroğlu’nun başrollerini paylaştığı Ah Leyla Vah Kerem film kadrosunda başka başarılı oyuncular da yer alıyor. Bu oyunculara kısaca göz atalım.

Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Aslı Bekiroğlu (Leyla)
  • Sinan Çalışkanoğlu (Kerem)
  • Necat Bayar
  • Betigül Ceylan
  • Levent Sülün
  • Ceren Taşçı
  • Nilgün İsmailoğlu
  • Caner Çeleksiz
  • Kuzey Çorbacı

Ah Leyla Vah Kerem Oyunculari 8

Aslı Bekiroğlu Kimdir?

Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları arasında yer alan Aslı Bekiroğlu, 16 Kasım 1995 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra, Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden mezun olmuştur.

Daha sonra oyunculuk alanına merak salan Aslı Bekiroğlu, 2006 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümünü okumaya başlamıştır ve 2011 yılında mezun olmuştur. Bir yandan da Vine isimli bir dönemin en popüler kısa video platformunda komik içerikli videolar atarak tanınmaya başlamıştır. 

Ardından Aslı Bekiroğlu, 2015 yılında ilk olarak Beni Böyle Sev dizisi ile ekran karşısında çıkmıştır. İlk dizisinin ardından “Adı Mutluluk”, “Gülümse Yeter”, “Jet Sosyete”, “Benim Tatlı Yalanım”, “Sen ve Ben”, “Sahte Balayı”, “İkimizin Yerine”, “Yol Arkadaşım”, “Sonsuza Dek Nedime” ve “Ah Leyla Vah Kerem” gibi projelerde yer almıştır. 

Ah Leyla Vah Kerem Oyunculari 9

Sinan Çalışkanoğlu Kimdir?

26 Ocak 1978 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Sinan Çalışkanoğlu, Akademi İstanbul Tiyatro bölümünü tamamladıktan sonra Pera Güzel Sanatlar Merkezinde pandomim ve oyunculuk üzerine eğitim almıştır. 

Sinan Çalışkanoğlu ilk kamera önü deneyimini Sırlar Dünyası isimli televizyon dizisi ile yaşamıştır. Daha sonra ise “Hayat Bilgisi”, Selena”, “Türk Malı”, “Yahşi Cazibe”, “Şanslı Masa”, “Kertenkele”, “Elin Oğlu”, “İncir Reçeli”, “Sabit Kanca”, “Sahte Balayı” ve  “Mucize 2: Aşk” gibi projelerde yer almıştır. Sinan Çalışkanoğlu en son Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları arasında yer almıştır.

Ah Leyla Vah Kerem Oyunculari 5

Ah Leyla Vah Kerem Konusu Nedir?

Ah Leyla Vah Kerem oyuncuları yanı sıra filmin konusu da seyircilerden tam not almıştır. Komedi türündeki film, karmaşık bir aile hayatını konu alır. 

Film İtalya’nın Roma kentinde Leyla ve Kerem karakterlerinin karşılaşması ile başlar. Roma’da tanışan çift evlenmeye karar verir ve pandemi olması sebebiyle de aileden kimse gelemez ve tek başlarına evlenirler.

Pandemi sonrası Leyla ve Kerem aile tanışması için Türkiye’ye yol alırlar. Fakat ufak bir sorum vardır ki, Leyla ailesini olduğundan farklı anlatmıştır. Kerem en sonunda, dolandırıcı bir kardeş, büyücü hala, çapkın baba, kumarbaz ağabey ve işveli bir yenge ile tanışır. Bu tanışmanın üzerine Kerem’in başına türlü olaylar gelir.

Ah Leyla Vah Kerem Oyunculari 3

Ah Leyla Vah Kerem Nerede Çekildi?

Başrollerini Aslı Bekiroğlu ve Sinan Çalışkanoğlu’nun paylaştığı romantik komedi türündeki Ah Leyla Vah Kerem, konusu ve oyuncuları yanı sıra, çekildiği mekanlarla da merak ediliyor. 

Ah Leyla Vah Kerem çekimleri ilk olarak İtalya’da gerçekleşmiştir. Filmin konusunun da İtalya’nın Roma kentinde başlaması sebebiyle burası tercih edilmiştir.

Daha sonra Ah Leyla Vah Kerem çekimlerinin bir kısmı İstanbul’da gerçekleştirilmiştir. İstanbul’daki çekimler için ise Beykoz tercih edilmiştir. 

Ah Leyla Vah Kerem Oyunculari 6

Ah Leyla Vah Kerem Ne Zaman Çekildi?

Bir romantik komedi filmi olan Ah Leyla Vah Kerem, 2024 yılında yayınlanmıştır.

Ah Leyla Vah Kerem Kaç Saat?

Ah Leyla Vah Kerem film süresi 1 saat 40 dakikadır.