Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu son dönemde oynadığı dizilerle seyircilerin ilgi odağında olan bir isimdir. Genç yaşına rağmen oyunculuk kariyerine birçok önemli iş sığdırmıştır. Seyirciler de genç ve güzel oyuncu Ahsen Eroğlu’nun yaşını merak etmektedir. Peki Ahsen Eroğlu kaç yaşında? Açıklıyoruz…

Ahsen Eroğlu Kaç Yaşında?

Ahsen Eroğlu Deha dizisindeki Esme ve Erşan Kuneri dizisindeki Şermin karakteriyle gündemdedir. Seyirciler Ahsen Eroğlu hakkında birçok konuyu merak etmektedir. Özellikle genç oyuncunun yaşı merak konusu olmaktadır. Ahsen Eroğlu kaç yaşında sorusunu cevaplıyoruz…

Ahsen Eroğlu 27 Ekim 1994 yılında dünyaya gelmiştir. Ahsen Eroğlu günümüz itibarıyla 29 yaşındadır

Ahsen Eroglu Kac Yasinda 1

Erşan Kuneri’nin Şermin’i: Ahsen Eroğlu Hakkında

Ahsen Eroğlu Ekim 2024 tarihinde yayınlanan Erşan Kuneri dizisinde Şermin karakterini canlandırmıştır. Sevilerek izlenen Erşan Kuneri’nin Şermin’i Ahsen Eroğlu hakkında merak edilenleri açıklıyoruz…

Ahsen Eroğlu 27 Ekim 1994 tarihinde Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Ahsen Eroğlu şimdilerde başarılı bir oyuncu olmasına rağmen aslında Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulunu bitirmiştir. Fakat oyunculuk hayali olan Eroğlu üniversite eğitimi bittikten sonra Sahne 3MOTA'da oyunculuk eğitimi almıştır. 

Ahsen Eroğlu oyunculuk eğitimi aldıktan sonra ilk olarak 2015 yılında Modern Habil Kabil dizisinde Zehra karakterini canlandırmıştır.

Ahsen Eroğlu birkaç dizide yardımcı oyunculuk yaparak kariyerine devam etmiştir. Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin ve İstanbullu Gelin gibi dizilerde yardımcı oyuncu olarak oynasa da ününü arttırmaya devam etmiştir.

Ahsen Eroğlu’nun ilk başrol oyunculuğuyla tanışması da 2019 yılında yayınlanan Kuzgun dizisiyle olmuştur. Kuzgun dizisinde Kumru Cebeci karakterine can vermiştir.

Ardından 2020 yılında yayınlanmaya başlayan Menajerimi Ara dizisinde de Dicle karakteriyle başrollerden birisi olmuştur. 

Ahsen Eroğlu sinema kariyerinde de oldukça iyi işler yapmıştır. Sardunya ve Başlangıçlar gibi uzun metraj filmlerde başrol oyuncusu olmuştur. Ahsen Eroğlu özellikle 2020 yılında yaptığı işler sonrasında 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü almıştır. 

Ahsen Eroğlu günümüzde ise Deha dizisinde Esme karakterini canlandırmaktadır. Eroğlu 2024 yılında yayınlanan Kübra dizisinde Gülcan karakterine hayat vermiştir.

Aynı zamanda 2024 yılının son aylarında çıkan Erşan Kuneri dizisinin ikinci sezonunda Şermin karakterini canlandırmıştır. Böylece büyük kitleler tarafından tanınırlığını fazlasıyla arttırmıştır. 

Ahsen Eroglu Kac Yasinda 3

Ahsen Eroğlu Nasıl Ünlü Oldu?

Ahsen Eroğlu genç yaşına rağmen birçok işte rol almıştır. 2015 yılında bir TV dizisindeki yan karakterle başlayan kariyeri şu anda birçok dizide başrol oyuncusu olarak devam etmektedir. Peki Ahsen Eroğlu nasıl ünlü oldu? 

Ahsen Eroğlu özellikle Kuzgun dizisindeki Kumru Cebeci karakteriyle birçok kişi tarafından izlenmiştir. Ardından 2020 yılında yayınlanan Menajerimi Ara dizisiyle tanınırlığını daha da arttırmıştır. Ahsen Eroğlu’nun birçok kişi tarafından tanınması ve daha ünlü olması ise 2023 ve 2024 yılında yaptığı işlerle ilgilidir. 

Ahsen Eroğlu 2023 yılında Do Not Disturb filminde Suhal karakterini canlandırmıştır. 2024 yılındaki Kübra, Deha ve Erşan Kuneri dizileriyle de geniş kitlelere ulaşmıştır. 

Ahsen Eroğlu Nereli?

Ahsen Eroğlu Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Anne ve babasının Bulgar göçmeni olduğu bilinmektedir. Bu yüzden Ahsen Eroğlu aslen Bulgar göçmenidir.

Ahsen Eroğlu Boyu ve Kilosu

Güzel oyuncu Ahsen Eroğlu’nun fiziksel özellikleri de seyirciler tarafından merak edilmektedir. Ahsen Eroğlu boyu ve kilosunu paylaşıyoruz…

Ahsen Eroğlu 171 santimetre boyunda ve 55 kilogramdır. 

Ahsen Eroğlu Sevgilisi Kim?

Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu özel hayatıyla da merak edilmektedir. Seyirciler Ahsen Eroğlu’nun sevgilisinin kim olduğunu merak etmektedir.

Ahsen Eroğlu’nun 2022 yılından beri Kemal Ertuğ ile sevgili olduğu bilinmektedir. Çift sosyal medyalarında birlikte birçok paylaşım yapmıştır.

Birçok etkinliğe de beraber katılan Ahsen Eroğlu ve Kemal Ertuğ çifti aşklarıyla alakalı kameralara da açıklamalarda bulunmuşlardır.

Ahsen Eroğlu 22 Nedir?

Ahsen Eroğlu 22 sayısını hayatının birçok yerinde kullanmaktadır. Bu yüzden de vatandaşlar da bu sayının anlamını merak etmektedir. Ahsen Eroğlu 22 sayısının anlamını bir Deniz Can Aktaş’la katıldığı bir programda açıklamıştır. O açıklamayı sizlerle paylaşıyoruz:

“Doğduğumdan beri sürekli 22 var. Ailemin doğum yılları, benim kutladığım özel günler, kaldığım otelin oda numarası...Bu o kadar sık oluyor ki artık kaçamaz oldum 22'den.”

Ahsen Eroğlu Instagram hesabında “ahseneroglu22” kullanıcı adını kullanmaktadır. Ahsen Eroğlu’nun Instagram’da 1 milyon civarı takipçisi bulunmaktadır.

Ahsen Eroglu Kac Yasinda 2

Ahsen Eroğlu Hangi Filmlerde Oynadı?

Ahsen Eroğlu kariyerinde birçok filmde rol almıştır. Özellikle 2023 yılından sonra oynadığı filmlerde tanınırlığını da arttırmıştır. 

Ahsen Eroğlu’nun oynadığı filmler aşağıdaki gibidir:

  • 2018 Zomerbroeders (Burcu)
  • 2020 Sardunya (Gizem)
  • 2023 Merve Kült (Merve Kült)
  • 2023 Do Not Disturb (Suhal)
  • 2023 İstanbul Üçlemesi: Meze, Müzik, Muhabbet (Yağmur)
  • 2023 Başlangıçlar (Defne)

Ahsen Eroğlu’nun Oynadığı Diziler

Ahsen Eroğlu genç yaşına rağmen kariyerine birçok dizi sığdırmıştır. Özellikle son yıllarda başrol oyunculuğuyla da dikkat çekmektedir.

Ahsen Eroğlu’nun rol aldığı diziler aşağıdaki gibidir:

  • 2015 / Bir Modern Habil Kabil Hikayesi (Zehra)
  • 2016 / Muhteşem Yüzyıl Kösem (Meleki Hatun)
  • 2016-2017 / Anne (Duru Güneş)
  • 2017-2018 / Kızlarım İçin (Suna Yılmaz)
  • 2018-2019 / İstanbullu Gelin (Yaz Ala Boran)
  • 2019 Kuzgun / (Kumru Cebeci)
  • 2020-2021/ Menajerimi Ara (Dicle Ertem)
  • 2024- / Kübra (Gülcan)
  • 2024-günümüz / Deha (Esme)
  • 2024- Erşan Kuneri 2 (Şermin)

Erşan Kuneri 2 Konusu

Ahsen Eroğlu Erşan Kuneri dizisine ikinci sezonda Şermin karakteriyle dahil olmuştur. Seyirciler tarafından da oldukça beğenilmiştir. Peki Erşan Kuneri 2. sezon konusu nedir? Açıklıyoruz…

Film yapımcısı Erşan Kuneri 2. sezonda 84 yaşındaki haliyle karşımıza çıkıyor. Erşan Kuneri bu sezonda geçmişi ve çektiği filmler hakkında röportaj vermeye karar veriyor.

Kuneri’nin tüm hayatı ve çektiği filmlerle beraber 80’li yılların Türk sineması hakkında da birçok detayı kendisinden öğreniyoruz. Artık film işlerini bırakarak inzivaya çekildiği ev hayatı da dizide gösterilmektedir.