AKP'den bazı isimlerin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'a Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde kılıç çekip yemin eden teğmenlerle ilgili yaptığı paylaşım sonrası tepkileri sürüyor.

Eski AKP MKYK Üyesi Mücahit Birinci Yiğit Bulut'a istifa çağrısında bulundu. Birinci, "Pardon ama kafa yerinde mi senin? Ayık mısın? İstifa et çek git." dedi. Öte yandan Bulut sosyal medyada Birinci'yi engelledi.

Bulut X hesabından yaptığı paylaşımda, "Teğmenler' ve 'yemin töreni' ile ilgili Ömer Çelik ne diyorsa odur!Çer çöp’ün dışlanmışların, büyük Türk milleti ve TSK arasında

fitne çıkarma çabası nafiledir! Hangi partiden olursa olsun kripto fetöcülerin fitne çıkarma çabasına karşı dikkatli olalım!" ifadesini kullandı.

"AYIK MISIN, İSTİFA ET ÇEK GİT"

Bulut'un paylaşımıyla ilgili Birinci şunları kaydetti:

"Pardon ama kafa yerinde mi senin? Ayık mısın? İstifa et çek git. Beni engellemen çözüm mü? Sen bizim sosyolojiye, sırf korsan gösteri yapan askeri öğrencilere tepki verdiler diye, "çer çöp" "fetö artığı" şeklinde hakaret etmiş adamsın.  Reisimizin bugün çıkışından sonra, bu kötülüğü kendine ve bize yapmaya devam etme. Defol git!"

Bulut'a daha önce de eski AKP milletvekili Mehmet Metiner tepki göstermişti.