Ekranların tanınan ve sevilen sunuculardan biri olan Esra Erol, 2010 yılında iş insanı Ali Özbir ile dünyaevine girmiştir. Kendisinin iki çocuğuyla birlikte mutlu bir aile hayatı olduğu bilinmektedir. Sosyal medya hesaplarından da sık sık aile fotoğrafları paylaşan Erol, takipçilerini de ihmal etmemektedir. Peki, Ali Özbir kimdir? İşte sizin için araştırdıklarımız…

Ali Ozbir Kimdir 12

Ali Özbir Kimdir?

Ali Özbir 1968 yılında Kars'ta doğan, Türkiye'de tanınmış bir iş insanı ve medya yapımcısıdır. Uzun yıllar turizm sektöründe faaliyet göstermiştir. Medya sektörüne geçiş yaparak kendi yapım şirketi olan "Aktif Medya"yı kurmuştur. Eşi Esra Erol'un sunduğu "Esra Erol'da Evlen Benimle" programının yapımcılığını üstlenmiştir.

Ali Özbir Nereli?

Eğer Ali Özbir kimdir diye merak ediyorsanız kendisi Kars doğumludur. 1968 yılında Kars'ın Susuz ilçesinin Kayadibi köyünde dünyaya gelmiştir. Ailesi daha sonra İstanbul'a göç etmiştir. Medya dünyasında aktif bir şekilde görünmese de sakin bir yaşam tarzı benimsemektedir. Ailesine düşkünlüğü ile bilinmektedir.

Ali Ozbir Kimdir 9

Ali Özbir Ne İş Yapıyor?

Ali Özbir mesleği program yapımcılığıdır. Eşi Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı "Esra Erol'da Evlen Benimle" isimli evlilik programında yapımcıdır. Programın genel akışından sorumludur. Ali Özbir geçmişte turizm sektöründe faaliyet göstermiştir. Günümüzde ise gayrimenkul yatırımları ve Büyükada'da bir otelin sahibi olduğu bilinmektedir.

Ali Özbir Kaç Evlilik Yaptı?

Ali Özbir'in tek bir evliliği olmuştur. 2010 yılında sunucu Esra Erol ile evlenmiştir. Bu evlilikten iki çocukları dünyaya gelmiştir. Geçmişte başka evlilikler yaptığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Bu anlamda Ali Özbir ilk eşi Esra Erol’dur.

Ali Ozbir Kimdir 22

Ali Özbir Babası

Ali Özbir’in babası ünlü mafya adamı "Kürt İdris"tir. Annesi Yunan asıllıdır. Babasının vefatından sonra ailenin reisi olarak kabul edilmiştir. Lüks arabalara ve yatlara meraklı olduğu bilgisi yer almaktadır. Hayırseverliği ile de takdir toplamaktadır.

İdris Özbir Kimdir?

Ali Özbir kimdir sorusuna ek olarak kendisinin ailesi de büyük merak konusudur. Kürt İdris Özbir 4 Ocak 1937 tarihinde Kars'ın Susuz ilçesinin Kayadibi köyünde doğan ve 19 Aralık 2002 tarihinde İstanbul'da vefat eden, Türkiye'nin en meşhur kabadayılarından biri olarak kabul edilen bir figürdür.

Asıl adı İdris Özbir olsa da Kürt kökenli olması ve İstanbul'da barlarda ve gece kulüplerinde bodyguardlık yapması nedeniyle Kürt İdris lakabıyla tanınmıştır. 6 yaşında annesini kaybetmiş, dedesi tarafından büyütülmüştür. 1950'li yıllarda İstanbul'a göç etmiştir. 1970'li ve 1980'li yıllarda İstanbul'un en meşhur kabadayılarından biri olmuştur.

Cinayet, haraç alma ve kumar gibi suçlara karıştığı iddia edilmiştir. Birçok defa hapse girip çıkmıştır. 1990'larda siyasete girmeye çalışmış fakat başarılı olamamıştır. Bazı kaynaklara göre 2002 yılında karaciğer yetmezliğinden farklı kaynaklara göre ise akciğer kanserinden hayatını kaybetmiştir.

Ali Ozbir Kimdir 13

Ali Özbir Esra Erol Nasıl Tanıştı?

Ali Özbir, 2010 yılında popüler televizyon sunucusu Esra Erol ile canlı yayında evlenmiştir. Çift, ortak bir arkadaşları aracılığıyla 2005 yılında tanışmıştır. Erol ve Özbir'in tanışma hikayesi tam olarak net olmamakla birlikte bazı kaynaklar tanışmalarının bir kafede gerçekleştiğini öne sürmektedir.

Tanışmalarının ardından MSN üzerinden uzun süre sohbet ettikleri ve altı yıllık bir flört döneminin ardından 2010 yılında evlendikleri bilgisi yer almaktadır. Erol, Ali Özbir'i ilk görüşte çok beğendiğini ve "iyi bir insan olduğu için aşık olduğunu" ifade etmiştir.

Esra Erol Kaç Yaşında?

Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Dolayısıyla güzel sunucu günümüz itibarıyla 42 yaşındadır.

Esra Erol Eşi Kaç Yaşında?

Esra Erol'a ek olarak Ali Özbir kaç yaşında sorusu da kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. 2024 yılı baz alındığında kendisinin eşi 56 yaşındadır. Ali Özbir, Temmuz 1968 doğumludur ve Esra Erol ile arasında 14 yaş fark bulunmaktadır.

Esra Erol Boşandı Mı?

Eşi Ali Özbir ile 2010 yılından beri evli olan Esra Erol'un evliliği hala devam etmektedir. Bazı haber sitelerinde ve sosyal medya platformlarında Erol'un boşandığına dair asılsız haberler dolaşmaktadır. Fakat bu haberlerin kaynağı doğrulanmış değildir ve Erol- Özbir çifti tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmamıştır.

Ali Ozbir Kimdir 14

Esra Erol Kaç Kere Evlendi?

Esra Erol bir kez evlenmiştir. 2 Temmuz 2010 tarihinde iş insanı Ali Özbir ile evlenen başarılı sunucu, o zamandan beri evliliğini sürdürmektedir. Çiftin iki oğlu vardır. İsimleri ise İdris Ali (2011) ve Ömer Erol (2017) şeklindedir. Peki, tüm detaylarıyla Esra Erol eşi kimdir? Ne iş yapar ve hangi aileden? Ali Özbir kimdir yazımızın devamı şu şekilde…

Bu yazımızda sizin için Ali Özbir kimdir sorusunu en detaylı şekilde yanıtlandırmaya çalıştık.