GÜNDEM

Antep'te Diyarbakırlı işçilere saldırı! ağır yaralılar var

Antep'te inşaatta hırsızlığa izin vermedikleri belirtilen Diyarbakırlı işçiler saldırıya uğradı. Saldırıda üçü ağır sekiz işçi yaralanırken saldırganların serbest bırakıldığı öğrenildi.

Abone Ol

Antep'in Nurdağı ilçesine bağlı Atalar Kartal köyü kırsal mahallesinde TOKİ inşaatında çalışan Diyarbakırlı işçiler saldırıya uğradı. İnşaata kullandıkları malzemelerin çalınmasına karşı çıktıları için saldırıya uğradığını belirten 10 işçi Antep merkezde farkı hastanelere kaldırıldı.

Saldırı sonucu işçilerden Şahan Devran, Hayrettin Devran ve Abdülsena Tepe başlarından aldıkları darbe ile ağır yaralandı. İşçilerden beşi ise hafif yaralandı. Yaraların tedavisi Antep merkezde bulunan farklı hastanelerde devam ediyor.

Saldırganlar serbest bırakıldı

Saldırganların emniyet ifadesi ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

'Saldırıyı muhtar orgaanize etti'

İşçiler kendilerine saldıran gruptan şikayetçi oldu. İşçiler, hırsızlığa izin vermedikleri için saldırıya uğradıklarını belirterek "Muhtar saldırıyı organize etti. Bazı mahalleliler bizi arayarak muhtarın kendilerini aradığını ve saldırıya katılmaları yönünde kendilerini kışkırtığını söyledi" dedi.