Asuman Krause sunuculuktaki başarısına ek olarak sempatik tavrı, enerjisi ve etkili iletişim yeteneği ile oldukça sevilen bir isimdir. Asıl şöhreti ise 2000'li yılların ortalarında sunuculuk yaptığı programlarla kazanmıştır.

Wipeout, Fear Factor Extreme, Big Brother Türkiye ve Sevgili Dünürüm gibi popüler programları sunarak geniş kitlelerce tanınmış ve sevilen bir isim haline gelmiştir. Peki, Asuman Krause evli mi? Çocuğu var mı? İşte sizin için araştırdıklarımız…

Asuman Krause Evli Mi 8

Asuman Krause Kimdir?

Asuman Krause, 1 Mart 1976 tarihinde Almanya'nın Berlin şehrinde doğan Türk-Alman sunucu, şarkıcı, oyuncu ve eski mankendir. Çerkez bir anne ve Alman bir babanın kızıdır. Küçük yaşta Türkiye'ye yerleşmiştir. 1998 yılında Kanal D'de düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilerek Türkiye'yi Miss Universe 1998'de temsil etmiştir. Bu sayede tanınmış, mankenlik kariyerinin yanı sıra oyunculuk ve sunuculuk da yapmaya başlamıştır.

Kendisini birçok farklı alanda gösteren Asuman Krause; Fear Factor, Var Mısın Yok Musun, Ece, Aileler Yarışıyor ve Big Brother Türkiye gibi çeşitli TV programlarında yer almıştır. 2006 yılında çıkardığı "Kukla" adlı albümüyle müzik piyasasına da merhaba diyen Krause, Tenimizin Uyumu şarkısıyla da adından söz ettirmiştir. Günümüzde ise 360 ekranlarında Aileler Yarışıyor adlı yarışmanın sunuculuğunu yapmaktadır. Asuman Krause, çok yönlü kariyeri ve renkli kişiliğiyle Türk televizyonlarının tanınmış isimlerinden biri olmayı başarmıştır.

Asuman Krause Nereli?

Asuman Krause, Türk bir anne ve Alman bir babanın kızı olarak Almanya'nın Berlin şehrinde doğmuştur. Hem Türk hem de Alman vatandaşlığına sahiptir. Annesi Adapazarlı Çerkez, babası ise Alman'dır. Krause, 17 yaşına kadar Almanya'da yaşamış, daha sonra Türkiye'ye yerleşmiştir. Almanca, Türkçe, İngilizce ve Fransızca dillerini akıcı bir şekilde konuşabilmektedir.

Asuman Krause Evli Mi 6

Asuman Krause Boyu Kaç?

Asuman Krause'nin boyu 1.80 metredir. Bu anlamda podyumda modellik yapmıştır. Ayrıca Krause'nin fit bir vücuda sahip olduğu da bilinmektedir.

Asuman Krause Kaç Yaşında?

Sempatik manken 1 Mart 1976 tarihinde doğmuştur. Günümüz tarihi itibarıyla Asuman Krause yaşı 48 şeklindedir. Peki, özel hayatına bakacak olursak ünlü sunucu şu an evli mi? Asumen Krause eski eşi kim? Detaylar haberimizde…

Asuman Krause Evli Mi?

Asuman Krause şu anda evli değildir. 2010 yılında Amerikalı iş insanı Alan Horowitz ile evlenmiş olsa da çift 2012 yılında boşanmıştır. Krause şu anki evlilik planlarıyla ilgili olarak ise herhangi bir bilgi paylaşmamıştır.

Asuman Krause Evli Mi 7

Asuman Krause Hiç Evlendi Mi?

Kullanıcıların merak ettiği bir diğer soru da Asuman Krause kaç kere evlendi şeklindedir. Kendisi geçmişte bir kere evlenmiştir. 2012 yılında ise oyuncu Ümit Erdim ile bir süre aşk yaşamıştır. Fakat ikilinin evlenmesi beklenirken ilişki sona ermiştir. Krause, özel hayatını korumayı tercih eden isimlerden biridir.

Asuman Krause Çocuğu Var Mı?

Asuman Krause’nin çocuğu yoktur. Her ne kadar bazı kaynaklarda evli kaldığı süreç içerisinde bir kız çocuğu dünyaya getirdiği iddia edilse de bu bilgiyi doğrulayan bir kanıt yoktur.

Asuman Krause Sevgilisi

Asuman Krause'nin şu anda kiminle sevgili olduğu hakkında kesin bir bilgi mevcut değildir. 2022 yılında bazı haberlerde güzel sunucunun yeni bir sevgilisi olduğu ve bu kişinin iş adamı olduğu belirtilmiştir. Fakat bu haberler Krause tarafından doğrulanmamıştır.

Asuman Krause Evli Mi 3

Asuman Krause Nişanlı Mı?

Asuman Krause evli mi sorusu kapsamında ünlü mankenin nişanlı olup olmadığı araştırılmaktadır. Kendisi şu anda nişanlı değildir.

Bu haberimizde siz okurlarımız için Asuman Krause evli mi sorusunu en ayrıntılı şekilde yanıtlandırmaya çalıştık.