Azra Akın Türkiye’nin önde gelen isimlerinden biridir ve hem özel hayatı hem de kariyer hayatı ile hep göz önünde olmuştur. İş insanı Atakan Koru ile evli olduğu bilinen Azra Akın evlilik hayatı ile de büyük bir beğeni topluyor.

Bununla beraber Atakan Koru kimdir sorusu da son zamanların en çok araştırılan sorulardan biri oldu. Azra Akın ile mutlu bir evlilik hayatı süren Atakan Koru sosyal medyada merak edilen isimlerden biri haline geldi.

Peki, ilişkisi ile ön plana çıkan Atakan Koru kimdir? İşte, detaylar…

Atakan Koru Kimdir 2

Azra Akın Kiminle Evli? Atakan Koru Kimdir?

Uzun bir süredir evli olduğunu bilinen 2002 yılı dünya güzeli Türk manken Azra Akın eşi kimdir diye araştırılıyor. İşte, Azra Akın eşi Atakan Koru kimdir ile ilgili tüm ayrıntılar…

Türkiye güzeli Azra Akın eşi Atakan Koru Edirne’nin Keşan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Atakan Koru’nun babası ziraat mühendisi, annesi ise öğretmendir. Edirne İpsala’da yaşayan ailenin çocuğu olan Atakan Koru, iyi bir eğitim görmüştür.

Atakan Koru İstanbul Teknik Üniversitesinde İşletme Mühendisliği bölümünün bitirmiştir. Üniversiteden mezun olduktan sonra Atakan Koru, İstanbul’da bulunan alışveriş merkezinde bir kafenin işletmeciliğini üstlenmiştir. Atakan Koru ayrıca iyi derecede İngilizce, İspanyolca, Portekizce ve İtalyanca bilmektedir. 

Atakan Koru 2017 yılında Türkiye güzeli Azra Akın ile evliliği ile tanınmaya başlamıştır. Şimdilerde Atakan Koru ailesi ile gözlerden uzak sakin bir hayat yaşamaktadır. 

Atakan Koru kimdir sorusuna detaylı bir şekilde yanıt verdikten sonra diğer araştırılan konulara da değinelim…

Atakan Koru Kimdir 6

Atakan Koru Ne İş Yapıyor?

İşletme Mühendisliğinden mezun olan Atakan Koru mesleği işletmecilik ve iş insanıdır. Ayrıca Koru’nun ailesi Edirne’de tarım ile uğraşmaktadır.

Atakan Koru Kaç Boyunda?

Atakan Koru boyu tam olarak bilinmemekle beraber eşi Azra Akın ile boylarının hemen hemen aynı olduğu görülebiliyor.

Atakan Koru Kaç Yaşında?

Azra Akın eşi Atakan Koru kaç yaşında olduğuna dair bir bilgi bulunmamaktadır.

Atakan Koru Kimdir 5

Azra Akın Kimdir?

Atakan Koru kimdir sorusu ile beraber Azra Akın’ın da yaptığı işler ve aile hayatı araştırılıyor. Merak edenler için ünlü manken ve oyuncu Azra Akın hakkındaki ayrıntılara yer verdik…

8 Aralık 1981 tarihinde Hollanda’da dünyaya gelen Azra Akın Koru, Türk oyuncu ve mankendir. Azra Akın babası aslen Uşaklıdır ve tercüman olan Nazım Akın’dır, annesi ise Afyonkarahisarlıdır ve öğretmen olan Ayda Akın’dır.

Akın Ailesi 1971 yılında Hollanda’ya yerleşmiştir ve Azra Akın burada dünyaya gelmiştir. Azra Akın Hollanda’da ailesinin isteğiyle resim, müzik ve bale gibi alanlara yönelerek eğitim almıştır.

Biz Azra Akın’ı ise Türkiye güzeli olması ile tanıdık. 2002 yılında Miss Turkey Yarışmasına katılmıştır burada birincilik elde edip ülkemizi uluslararası alanda temsil etmiştir. Daha sonra Azra Akın, Miss World unvanını kazanarak dünya güzeli seçilmiştir. Dünya güzeli seçilen Azra Akın boyu 1.72 cmdir.

Güzellik yarışmasının ardından mankenlik yapmaya başlayan Azra Akın, aynı zamanda çeşitli dizi ve filmlerde yer alarak oyunculuk da yapmıştır. İlk olarak 2004 yılında, “Yağmur Zamanı” isimli projede yer almıştır.

Ardından ise sırasıyla “Anlat İstanbul”, “Teberik Şanssız”, “İlk Aşk”, “Oyun Bitti”, “Rüzgar”, “Sen Harikasın”, “Ah Kalbim”, “Ayrılık”, “Peşpeşe”, “Geniş Aile”, “Muck”, “Yalan Dünya”, “Galip Derviş”, “Çilek”, “Poyraz Karayel” ve “Her Şey Mümkün” gibi birçok projede yer almıştır.

26 Ağustos 2017 yılında Azra Akın Atakan Koru ile dünya evine girmiştir. Çiftin Demir adında bir oğlu ve Arya isminde bir kızları vardır. 7 yıldır evli olan Atakan Koru ve Azra Akın çocukları ile mutlu bir aile hayatı yaşamaktadırlar. 

Atakan Koru Kimdir 3

Azra Akın Kaç Yaşında?

Hollanda’nın Almelo şehrinde 8 Aralık 1981 tarihinde dünyaya gelen Azra Akın 42 yaşındadır.

Azra Akın Kaç Kere Evlendi?

Azra Akın yalnızca 1 evlilik yapmıştır. Akın, 2017 yılından beri Atakan Koru ile evlidir.

Azra Akın Kaç Yaşında Anne Oldu?

2018 yılında ilk çocuğunu kucağına alan Azra Akın, 37 yaşındayken anne olmuştur.