Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart'taki yerel seçimlere yönelik yazılı basın açıklaması yaptı.

"DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır" diyen Devlet Bahçeli, "DEM’lenmiş CHP’nin terörist yandaşları Türkiye’nin gücünü ve kudretini tanıyacaklar ve tadacaklardır" ifadelerini kullandı.

31 Mart'taki seçim için oy kullanma çağrısı yapan Bahçeli, 'tarihi bir seçim' nitelemesi yaparken "31 Mart’ta milli bekamız üzerindeki hain senaryolar yırtıp atılacaktır. 31 Mart’ta sadece belediye başkanı seçilmeyecek, aynı zamanda Türkiye’nin üzerindeki muhasım hesaplar bozulacaktır" diye konuştu.

"ÖNGÖRÜLEMEYECEK SIKINTILAR..."

Bahçeli, "Bölgesel ve küresel gelişmelerin sarpa sardığı böylesi bir dönemde, merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında en küçük farklılık ve uçurum milli bekamız, milli güvenliğimiz ve milli geleceğimiz için öngörülemeyecek sıkıntılar doğuracaktır. PKK ittifakı 31 Mart’ta tasfiye, telin ve tecziye edilmelidir" ifadelerini kullandı.

Partisine oy isteyen Bahçeli, açıklamalarına şöyle devam etti:

"Barışmak ve kucaklaşmak için fırsat arayan her vatandaşımı Türkiye ve Türk milleti ortak değerleri etrafında buluşmak için Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhur İttifakı’na davet ediyorum. Kimler ve hangi karanlık güçler, hangi oyunları tedavüle sokarlarsa soksunlar, hangi ihanetlerin içine girerlerse girsinler bizim irademiz bellidir ve herkesçe bilinmektedir."

Moskova'da IŞİD tarafından 140 kişinin öldürüldüğü katliamla ilgili de konuşan Bahçeli, saldırıyı kınarken "Terörizm insanlığın ortak düşmanı olup topyekun mücadele etmek küresel huzur, refah ve güvenliğin teşkili adına zorunluluktur" dedi.

'3. Dünya Savaşı' tartışmaları hakkında da fikir beyan eden Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

"Üçüncü Dünya Savaşı tartışmalarının kızıştığı; Avrupa Rusya, NATO-Rusya savaş söylentilerinin maalesef yaygınlık kazandığı bir dönemde Rusya’nın 11 Eylül’ü olarak tarif edilen terör saldırısı felaket senaryolarına yeni bir halka eklemiştir. Bunun yanı sıra, Karadeniz hesaplaşma sahası olarak görülmekte ve Montrö Antlaşmasının ihlali için kutuplaşan ülkeler sert ve seri şekilde pozisyon almaktadır."