Tam adıyla İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun, Acun Ilıcalı’nın ilk eşiyle olan birlikteliğinden dünyaya gelen kızıdır. Acun Ilıcalı’nın anne ve babasını kaybettiği zamanlarda doğduğu için “Mucize Çocuk” lakabıyla anılmaktadır.

Babasının Acun Ilıcalı olması sebebiyle de oldukça dikkat çeken Banu Ilıcalı hakkında merak edilen birçok konu vardır. Banu Ilıcalı kimdir sorusu ve merak edilen diğer konular hakkında bilgi verdik. 

Banu Ilicali Kimdir 10

Banu Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı özel hayatı ile sık sık gündeme gelmektedir. Çocukları da Acun Ilıcalı hakkında merak edilen konulardan biridir. İlk çocuğu Banu Ilıcalı da merak edilen çocuklarındandır.

Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı’nın 1989 yılında ilk kez dünyaevine girdiği Seda Başbuğ ile olan birlikteliğinden dünyaya gelmiştir. Banu Ilıcalı 29 Ocak 1990 tarihinde doğmuştur. Acun Ilıcalı ve Seda Başbuğ çiftin 1993 yılında boşanmasının ardından Banu Ilıcalı annesi ile büyümüştür.

Ancak bu ayrılık Acun Ilıcalı ile Banu Ilıcalı arasındaki samimiyete ket vurmamıştır. Babası ile sıklıkla görüşen Banu Ilıcalı, babası Acun Ilıcalı’dan çocukluk yıllarından beri büyük bir destek görmüştür. Bu desteği de devam etmektedir. İletişim fakültesinden mezun olan Banu Ilıcalı 2016 yılında Efe Ceyhun ile dünya evine girmiştir. Kendisi günümüzde babasının yanında çalışmaktadır.

Banu Ilicali Kimdir 12

Banu Ilıcalı Annesi Kimdir?

Banu Ilıcalı, Acun Ilıcalı ve onun ilk eşi Seda Başbuğ’un kızıdır. Seda Başbuü, Banu Ilıcalı’nın annesidir.

Banu Ilıcalı Hangi Okul Mezunu?

Banu Ilıcalı Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Banu Ilıcalı Kaç Yaşında?

29 Ocak 1990 tarihinde doğan Banu Ilıcalı 2024 yılı itibariyle 34 yaşındadır.

Banu Ilıcalı Mesleği Nedir?

Banu Ilıcalı kimdir sorusu kadar sorulan bir diğer soru da mesleği olmuştur. Banu Ilıcalı ne iş yapıyor merak edilmektedir. Babasının girişimi olan ACUNMEDYA Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri A.Ş.’de çalıştığı bilinen Banu Ilıcalı, aynı zamanda kendi markasını kurma yolunda ilerlemektedir. 

Banu Ilicali Kimdir 9

Banu Ilıcalı Ne Zaman Evlendi?

Banu Ilıcalı kimdir sorusunu cevapladık. Okuyucular Banu Ilıcalı’nın özel hayatını da merak etmektedir.

Efe Ceyhun ile 2016 yılında dünyaevine giren Banu Ilıcalı magazin dünyasından olabildiğince uzak kalmaya çalışmaktadır.

Banu Ilıcalı Eşi Kimdir?

Banu Ilıcalı’nın eşi olarak tanınan Efe Coşkun hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Efe Coşkun Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun olmuştur. Eğitim hayatının ardından Türk Telekom’da işe başlayan Efe Coşkun bir süre dijital pazarlama uzmanı olarak görev yapmıştır. Daha sonra iş hayatına atılan Efe Coşkun Good Job Games isimli oyun şirketini kurmuştur.

Banu Ilıcalı’nın Kaç Çocuğu Var?

Efe Coşkun ve Banu Ilıcalı’nın bir çocukları vardır. Begüm ismini verdikleri kızları 2020 yılında doğmuştur. 2024 yılı itibariyle 4 yaşındadır.

Banu Ilicali Kimdir 13

Acun Ilıcalı Kimdir?

Banı Ilıcalı kimdir sorusundan sonra babası hakkında da merak edilenlere cevap verdik. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkındaki detaylar şu şekildedir:

Ali Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969 tarihinde Edirne’de doğmuştur. Televziyoncu, iş insanı, sunucu olan Acun Ilıcalı Türk televizyonlarının en bilinen isimlerinden biridir. Acun Ilıcalı'nın spor muhabirliğinden, medya patronluğuna kadar uzanan yaşam hikâyesi hakkında belgeseller çekilmiş, kitap basılmış ve programlar yapılmıştır.

Acun Ilıcalı'nın medya sektörüne ek olarak; sağlık, kozmetik, dijital platformlar, eğitim, tekstil, futbol ve e-ticaret gibi sektörlerde de global çapta yatırımları bulunmaktadır. Ilıcalı, destek olduğu sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra kendi gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle de gündemde yer almıştır.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu organizasyonlar şu şekildedir:

  • ACUNMEDYA
  • TV8
  • TV8,5
  • TV8 INT
  • EXXEN