MANİSA

Başkan Balaban Kurban bayramı’nı kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda Manisalıların ve tüm İslam Alemi’nin bayramını kutladı. Dayanışmanın önemine vurgu yapan Başkan Balaban bu yıl da ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtacaklarını söyledi.

Abone Ol

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayarak Manisalılar’ın ve tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramı’nı kutladı. Yunusemre Belediyesi olarak bayram süresince vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Başkan Balaban, belediye ekiplerinin bayram boyunca görev başında olacağını ve herhangi bir aksaklık yaşanmaması için çalışacaklarını söyledi. Yunusemre Belediyesi olarak Kurban Bayramı’nda iyilikseverlerin bağışladığı kurbanları ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Balaban, bunu da muhtarlar aracılığı ile yapacaklarını ifade etti.

Mesajında Gazze’de yaşanan insanlık dramına da değinen Yunusemre Belediye Başkanı şunları söyledi: "Kurban Bayramı, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerimizden biridir. Bu mübarek günlerde, ailelerimiz ve sevdiklerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşarken, ihtiyaç sahiplerini de unutmamalıyız. Gazze’de yaşanan zulümde ayakta kalan o güzel insanlarla dayanışma içinde olmak da bir insanlık görevidir. Bu görevi hep birlikte yerine getirelim. Bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”