Batman Belediye Eşbaşkanı Op. Dr. Mehmet Demir Başkanlığında yapılan Meclis toplantısına Belediye Eşbaşkanı Songül Korkmaz ve meclis üyeleri katıldı.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

Konu ilgili açıklama yapan Batman Belediye Eşbaşkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, “İlk toplantımızda Yılmaz Güney Sinema Salonu ile ilgili verilen önerge meclisimiz tarafından kabul edilip gündeme alındı” dediler.

GÖREVLER VE KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

Toplantıda yapılan oylamada Batman Belediyesi Meclisi 1. ve 2. Başkan Vekilliğine Songül Korkmaz ve Erkan Kaygusuz 2 yıllığına seçilirken, 2 yıllığına Meclis Katipliğine Sidar Ünat, Muhyettin Taş ve 1 yıllığına Belediye Encümen üyeliğine Gizem Oğurlu, Cihan Sözen Binici ve Reşat Akıncı getirildi. Komisyonlarda görev alacak isimlerin de oylandığı toplantıda Plan ve Bütçe Komisyonuna Necat Basmacı, Ayşe Önal, Mevlüde Bilici, Burhan Saran, Fevziye Aktaş, İmar Komisyon üyeliğine Burhan Saran, Necat Basmacı, Şükran Çelebi, Sabiha Ekinci ve Cemalettin Gözkeser seçildiler. Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği’ne (GABB) ise birliğin doğal üyesi olan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Demir’in yanı sıra Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, meclis üyeleri Şehriban Aydın ve Necat Basmacı seçildi.