GÜNDEM

Beratcan Gökdemir çetesine operasyon: 32 kişi yakalandı

Bakan Ali Yerlikaya, elebaşılığını yurt dışında tutuklu olan Beratcan Gökdemir’in yaptığı organize suç örgütüne operasyon yapıldığını duyurdu. Operasyonda 32 kişi yakalandı.

Abone Ol

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya merkezli 6 ilde gerçekleştirilen 'KUYU-27' operasyonundan detaylar paylaştı.

Elebaşılığını yurt dışında tutuklu olan Beratcan Gökdemir’in yaptığı organize suç örgütüne yönelik 'KUYU-27' operasyonunda organize suç örgütü üyesi 32 kişinin yakalandığı açıklandı.

Yerlikaya, yaptığı sosyal medya paylaşımında şu detayları duyurdu:

"Antalya Başsavcılığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yapılan çalışmalar sonucu, Antalya merkezli İstanbul, Adana, İzmir, Konya ve Diyarbakır'da düzenlenen operasyonlarda, organize suç örgütü üyesi şüphelilerin, kendilerine haraç vermeyen iş insanlarını darbederek ikametlerini, iş yerlerini ve araçlarını kurşunladıkları, suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve ölümle tehdit suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyon sonucu 23 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve çok miktarda para ele geçirildi."