Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un aşkının başladığı nokta olan "Savaşçı" dizisi uzun süre ekranlarda kalmıştır. Ünlü aktör bu sayede büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Peki, Berk Oktay kaç kez evlendi? İşte tüm detaylar...

Berk Oktay Kac Kez Evlendi 11

Berk Oktay Kaç Kez Evlendi?

Berk Oktay şu ana kadar iki kez evlenmiştir. İlk evliliğini Merve Şarapçıoğlu ile yapmış, daha sonra bu evlilik sona ermiştir. İkinci ve şu anki evliliğini ise oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile gerçekleştirmiştir. Berk Oktay kaç kez evlendi sorusunun cevabı kısaca bu şekildedir.

Berk Oktay İlk Eşi Kim?

Berk Oktay'ın ilk eşi Merve Şarapçıoğlu'dur. Bu evlilik maalesef ki uzun sürmemiş ve büyük skandalları da beraberinde getirmiştir.

Berk Oktay Kac Kez Evlendi 4

Berk Oktay Eski Eşi

Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu ile olan evliliği magazin dünyasında uzun süre konuşulan bir konu olmuştur. Evliliklerinin başında mutlu bir tablo çizen çift daha sonra çeşitli sorunlar yaşayarak boşanma kararı almıştı. Boşanma sürecinde Merve Şarapçıoğlu, eşinden şiddet gördüğü yönünde iddialarda bulunmuştu. Berk Oktay kaç kez evlendiğini araştıran herkesin karşısına çıkan bu konu kamuoyunda büyük yankı uyandırmış ve Oktay'ın imajı üzerinde olumsuz etkiler yaratmıştı. Kendisi ise bu iddiaları reddetmiş ve yasal süreç başlatmıştı.

Boşanma sürecinde tarafların birbirlerine yönelik çeşitli suçlamalarda bulunması durumun daha da karmaşık hale gelmesine neden olmuştu. Özellikle sosyal medya üzerinden yapılan açıklamalar sevenlerini ikiye bölmüştü. Ancak daha sonrasında Şarapçıoğlu’nun resmi sosyal medya hesabı üzerinden çifte dair ifşa görüntüleri paylaşılmıştı. Sosyal medya hesaplarının hacklendiğini söyleyerek Oktay'la beraber mahrem fotoğraflarının sosyal medyada yayıldığını iddia etse de mahkemelik olmuşlardır.

Bu konudaki açıklaması aşağıdaki gibidir:

"Şahsıma ait gmail hesabıma ve bu hesaba kayıtlı icloud ve instagram hesaplarım hacklendi. Telefonumda yer alan Berk Oktay ve şahsıma ait birtakım fotoğraflar ele geçirildi. Bu fotoğrafları ele geçirenler, şahsıma ait Instagram hesabımdan 5 dakika arayla paylaştılar. Söz konusu fotoğraflar 4-5 saat hesabımda herkese açık şekilde durdu. Söz konusu fotoğrafların paylaşıldığı hesaplarda benim de mahrem fotoğraflarım paylaşılmıştır. Bu davada mağdur sıfatıyla yer almam gerekirken sanık sıfatıyla yer almam aklıma, vicdanıma sığmamaktadır." 

Avukatları ise müvekkillerinin böyle bir eylemi gerçekleştirecek hiçbir mantıklı nedeni olmadığını ve teknik delillerin de sanığın suçsuzluğunu kanıtlayacağını belirtmişlerdir. Merve Şarapçıoğlu'nun özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan mahkum edildiği bu davada mahkeme, sanığın Berk Oktay'a ait özel görüntülerini izinsiz bir şekilde ifşa ettiğine karar vermiştir.

Hem özel hayata müdahale niteliği taşıdığı hem de kişinin onur ve şeref hakkını ihlal ettiği gerekçesiyle sanığa alt sınırdan önce 2 yıl hapis cezası verilmiştir. Fakat suçun zincirleme şekilde işlenmesi nedeniyle ceza 2 yıl 6 aya çıkarılmıştır. Duruşmalardaki iyi hali göz önüne alınarak ceza 2 yıl 1 aya indirilse de cezanın ertelenmemesine karar verilmiştir.

Merve Şarapçıoğlu Kimdir?

Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu'dur. Hukuk mezunudur ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Berk Oktay ile bir dönem evli kalmış ve daha sonra yollarını ayırmışlardır. Evlilik sürecinde yaşanan bazı sorunlar nedeniyle çift, mahkemelik olmuş ve uzun süren bir hukuki süreç yaşamışlardır.

Merve Şarapçıoğlu Kaç Yaşında?

Merve Şarapçıoğlu 1988 yılında dünyaya gelmiştir. Bu durumda 2024 yılını baz alacak olursak kendisi 36 yaşında olmaktadır.

Merve Şarapçıoğlu Nereli?

Berk Oktay'ın eski eşi Merve Şarapçıoğlu'nun nereli olduğu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Sadece eğitimini İstanbul’da gördüğü ve burada yaşadığı bilinmektedir.

Berk Oktay Kac Kez Evlendi 6

Berk Oktay Kaç Çocuğu Var?

Berk Oktay kaç kez evlendi sorusu ile beraber çocuğu olup olmadığı da araştırılmaktır. Karizmatik aktörün bir çocuğu vardır. Ünlü oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlidir ve çiftin bir kız çocukları bulunmaktadır. İsmi ise Mira Milena’dır.

Berk Oktay Yeni Eşi Kim?

Berk Oktay'ın yeni eşi Yıldız Çağrı Atiksoy'dur. Uzun süredir birlikte olduğu oyuncu Atiksoy ile 2022 yılında evlenmiştir. İkili "Savaşçı" dizisinde tanışmış ve daha sonra aşk yaşamaya başlamıştır. Evlendikten sonra da mutluluklarını sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşan çift, magazin dünyasının ilgi odağı olmaya devam etmektedir. Berk Oktay kaç kez evlendiğini açıkladığımıza göre şu anki eşi hakkındaki bilgilere geçebiliriz.

Berk Oktay Kac Kez Evlendi 10

Yıldız Çağrı Atiksoy Kimdir?

Yıldız Çağrı Atiksoy, Türk dizi oyuncusudur. 1 Nisan 1986'da İzmir'de doğmuştur. Oyunculuk kariyerine birçok başarılı projeyle adım atmıştır. Özellikle "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisindeki Berrin Akarsu karakteriyle herkes tarafından tanınmıştır. İzmir Ege Sanat Merkezi ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alan Atiksoy, aynı zamanda Plato Film'de Sinema Tekniği ve Oyunculuk eğitimi de görmüştür. "Savaşçı" dizisindeki Aslı Özkaynak karakteri ile de dikkat çeken oyuncu en son "Kuruluş Osman" dizisinde Malhun Hatun karakterini canlandırmıştır. Ancak hamileliği nedeniyle 2024 baharında sete geçici olarak veda etmiştir.

Berk Oktay Kac Kez Evlendi 8

Berk Oktay Kaç Yaşında?

Berk Oktay 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Modellik kariyerinden sonra oyunculuğa geçiş yapan ünlü isim 2024 yılı itibarıyla 42 yaşındadır.

Bu içeriğimizde Berk Oktay kaç kez evlendi sorusunu detaylandırdık.