Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, yeni evli Beyoğlulu çiftlere Kefken Gençlik Kampı’nda bulunan Başkanlık Konutu’nu tahsis ettiklerini duyurdu.

Yeni evli çiftler arasında imkanı olmayanların, 5 gece 6 gün ücretsiz olarak balayı yapabilecekleri olanağı taşıyor. Kocaeli’de, deniz kenarındaki Kefken Gençlik Kampı'nda müstakil evlerden oluşan yerdeki Başkanlık Konutu, yeni evlenen çiftler için tatil imkanı sunacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, X'ten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kefken yaz kampımızda geçmiş dönemlerde başkanlık konutu olarak kullanılan evimizi, yeni evlenen Beyoğlulu genç çiftlerimize tahsis ediyoruz.

Beyoğlu halkı ile evimizi, bolluğu, bereketi, tesislerimizi ve tüm imkanlarımızı eşit ve adil şekilde paylaşmaya, 45 mahallemize mutluluğu taşımaya devam edeceğiz."

Beyoğlu İkameti Şartı

Başvuru şartı için çiftlerden birinin Beyoğlu ikametinin olması, 1 Temmuz 2024 tarihinden sonra evlenmiş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak şartları aranacak.

Ulaşım ve Yemek de Ücretsiz

Belediyenin Kefken Kampı ortaokul, lise ve üniversiteden gelen öğrencilerin yanı sıra emekliler, engelliler ve günübirlik ziyaretçilerin de adresi. Kampta bundan böyle yeni evli çiftler, 5 gece 6 gün konaklayabilecek. Kefken Kampı’na ulaşım ve yemek de ücretsiz olacak.

Belediyenin internet sitesinden yapılacak ön kayıtların ardından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal durumu gözeterek başvuruları değerlendirecek.

Başvuru için https://beyoglu.bel.tr/ana-kategori/beyoglulu-ciftlere-evlilik-hediyesi/ adresi ziyaret edilebilir.