Özel yaşamı ile gündemde olan ve Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından gözlerin üzerine çevrildi Bülent Şakrak hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Esra Akpınar ile ayrılı iddialarının gündeme gelmesi ise ünlü oyuncuya dair merakları artırdı.

Biz de sizler için Bülent Şakrak’ı inceledik. Kendisi hakkında Bülent Şakrak nereli gibi soruları yanıtladık. İşte detaylar...

Bülent Şakrak Nereli?

Geçtiğimiz gün sevgilisi ile ayrılma haberlerinin çıkmasıyla gündem olan Bülent Şakrak sıkça hayranları tarafından araştırılmaktadır. Okuyucular Bülent Şakrak Nereli gibi çeşitli sorular sormaktadır. Gelin Bülent Şakrak’ı yakından tanıyalım...

Bülent Şakrak İstanbul’da doğmuştur. Ailesinin Makedonya göçmeni olduğu bilinmektedir.

Bülent Şakrak Aslen Nereli?

İstanbul’da doğan Bülent Şakrak’ın aslen Bursa, Gemlik’ten olduğu tahmin edilmektedir.

Bülent Şakrak Kimdir?

Bulent Sakrak Nereli 1

Bülent Şakrak nereli sorusu ile araştırılan ünlü ismin kim olduğuna değinmek de gerekmektedir.

Bülent Şakrak 26 Ağustos 1977 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Orta okulu Bursa Gemlik’te bitiren Bülent Şakrak İstanbul’a döndüğünde tiyatro çalışmalarına ağırlık vermiştir. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümüne girerek buradan mezun olmuştur.

Daha gençlik yıllarında tiyatroya ilgi duyan Bülent Şakrak 1996 yılında Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'nda gençlik ve çocuk oyunlarında rol alarak tiyatroya ilk adımını atmıştır. Bülent Şakrak Kartal Sanat İşliği Tiyatrosu'ndan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve ardından Yayla Sanat Merkezi Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

2004 yılından beri Kent Oyuncuları'nın kadrosunda yer alan Bülent Şakrak, Ölümüne, 39 Basamak, Kumarbazın Seçimi, Inishmore'lu Yüzbaşı gibi çeşitli oyunlarda yer almıştır.  Tiyatroculuğunun yanında televizyonda da boy gösteren Bülent Şakrak televizyona ilk adımını1996 yılında Bizim Aile dizisi ile atmıştır. Ancak Bülent Şakrak Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği “Çaycı Avni” karakteri ile tanınmış ve popülerliği artmıştır.

Günümüzde YouTube üzerinden Bülent Şakrak’la Art Niyet isimli bir program yapan ünlü oyuncu günümüzde de aktif olarak dizilerde ve filmlerde yer almaktadır. Erşan Kuneri, Gün Batımına Birkaç Gün Kala ve yakında çıkacak olan Paranoya isimli projeler en güncel projeleri arasındadır.

Bülent Şakrak Kaç Yaşında?

1977 yılında doğan Bülent Şakrak 2024 yılı itibarıyla 47 yaşındadır.

Bülent Şakrak Boyu Kaç?

Bülent Şakrak Nereli sorusu ile araştırılan ünlü oyuncunun 1,66 m olduğu bilinmektedir.

Bülent Şakrak Kilosu Kaç?

Bülent Şakrak 72 kg’dir.

Bülent Şakrak Eşi Kimdir?

Bulent Sakrak Nereli 3

Kariyeri dışında da araştırılan Bülent Şakrak’ın özel hayatı oyuncu hakkında merak edilen konulardan biridir.

Bülent Şakrak önce 2006 yılında Özge Borak ile evlenmiştir. 4 sene evli kalan çift 2010 yılında boşanmıştır. 5 sene evlenmeyen Bülent Şakrak bu sefer 2015 yılında Ceyda Düvenci ile nikah masasına oturmuştur. Medya için örnek evliliklerden biri olan Bülent Şakrak ve Ceyda Düvenci’nin evliliği 8 sene sürmüştür. Çift 10 Temmuz 2023 günü boşanmıştır. Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’ın bu evlilikten Okan Ali isminde bir çocukları olmuştur.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak neden boşandı sorusuna dair çeşitli iddialar olsa da eski evli çift bu konu hakkında kesin bir açıklamada bulunmamıştır.

Ceyda Düvenci Kimdir?

Bulent Sakrak Nereli 4

Bülent Şakrak’ın uzun süre eşi olan Ceyda Düvenci de bir oyuncudur. Kendisini yakından tanıyalım...

Ceyda Düvenci 16 Nisan 1977 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Babası İsmail Düvenci ve annesi Zümrüt Düvenci’nin tek çocuğu olan Ceyda Düvenci çocukluğunu Bursa’da geçirmiştir. Ardından Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitiren Ceyda Düvenci lisans eğitimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamlamıştır.

Ceyda Düvenci oyunculuğa ilk adımını 1995 yılında Show TV'de yayımlanan “Palavra Aşklar” isimli televizyon dizisiyle atmıştır. 1997 yılında Star TV’nin düzenlediği güzellik yarışmasında, Çağla Şikel, Nefise Karatay’dan sonra üçüncü seçilmiştir.

Oyunculuğun yanında, sunuculuk ve seslendirmenlik de yapan Ceyda Düvenci birçok projede yer almıştır.

2000 yılında Kaan Girgin ile evlenen Ceyda Düvenci 2002 yılında boşanmıştır. Ardından 17 Ağustos 2008 tarihinde iş adamı Engin Akgün ile evlenmiştir. 2013 yılında boşanan çiftin Melisa Nur isminde bir kızları olmuştur. Ceyda Düvenci doğar doğmaz beyin kanaması geçiren ve serebral palsi hastası olan kızının sağlığı için çok uğramış bu konuda eğitimler alıp kitaplar yazmıştır.

2015 yılında Bülent Şakrak ile evlenen Ceyda Düvenci bu evlilikten de Okan Ali isminde bir çocuk sahibi olmuştur. 10 Temmuz 2023 tarihinde Bülent Şakrak ile boşanmıştır.

Bülent Şakrak Kaç Kez Evlendi?

Bülent Şakrak hayatı boyunca iki kez evlenmiştir.

Bülent Şakrak Kaç Çocuğu Var?

Bulent Sakrak Nereli 5

Bülent Şakrak’ın Okan Ali isminde bir oğlu vardır.

Bülent Şakrak Sevgilisi Kim?

Bulent Sakrak Nereli 2

Bülent Şakrak nereli sorusuyla beraber gündeme düşmesine sebep olan ilişkisi de araştırılmaktadır.

Bülent Şakrak evliliğini sonlandırmasından sonra Esra Akpınar ile birlikte olmuştur. Çiftin ilişkileri 8 ay sürmüş ve geçtiğimiz günlerde bittiğine dair iddialar ortaya atılmıştır. Esra Akpınar, 29 Kasım 1987 Ankara doğumludur. Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi’nde İç Mimarlık Fakültesi’nde almış ve mezun olmuştur.

Oyunculuk eğitim için Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ndeki eğitimlere katılmıştır. Muhteşem Yüzyıl, Dünyanın En Güzel Kokusu gibi projelerde yer almıştır.