KÜLTÜR & SANAT

Burak Deniz ve Hande Erçel'in başrollerinde yer aldığı "Bambaşka Biri"ne Güney Kore'den ödül

Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı "Bambaşka Biri" dizisi, Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde En İyi Dizi ödülünün sahibi oldu.

Abone Ol

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın gerçekleştirdiği ve başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz'in yer aldığı "Bambaşka Biri" dizisi, Seul Uluslararası Drama Ödülleri’nde En İyi Dizi ödülüne layık görüldü.

Ödül kazanan tek Türk yapımı olan "Bambaşka Biri" dizisi adına Seul’deki KBS Hall'da düzenlenen törene, yapım şirketinin Uluslararası Operasyonlar Direktörü Selin Arat katıldı.

8 Dizi Arasından Seçildi

48 ülkeden gönderilen ve toplam 346 eser arasında Seul Drama Ödülleri Organizasyon Komitesi’nin, ön elemesinden geçen 28 dizi Seul Uluslararası Drama Ödülleri’ne aday gösterildi.

En İyi Dizi kategorisinde Güney Kore, Çin, Yunanistan, Güney Afrika, Brezilya ve Türkiye’den 2 dizi olmak üzere toplam 8 dizi yarıştı.

"Bambaşka Biri" Ne Anlatıyor?

Ormanda işlenen Hamdi Atılbay cinayeti, karışık geçmişini arkada bırakıp yeni düzenini kurmak isteyen genç savcı Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı gazeteci Kenan’ın yollarını kesiştirir.

İşlenen cinayet, sadece Leyla ile Kenan'ın aşklarının değil, hayatlarındaki doğruların da yıkılmasına yol açar.