Cennet Mahallesi dizisinde “Sultan” karakteri ile tanıdığımız Çağla Şikel kaç yaşında gibi sorularla araştırılan bir isimdir. Yılların mankeni, oyuncusu ve sunucusu olan Çağla Şikel hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık. İşte ünlü oyuncu hakkındaki detaylar...

Cagla Sikel Kac Yasinda 8

Çağla Şikel Kaç Yaşında?

Hayranlarının ünlü oyuncu ve manken hakkında en çok merak ettiği konu yaşı olmuştur. Çağla Şikel kaç yaşında sorusu hayranları tarafından sıklıkla araştırılmaktadır.

1979 yılında doğan Çağla Şikel 2024 yılı itibarıyla 45 yaşındadır.

Çağla Şikel Kimdir?

Çağla Şikel kaç yaşında soruları ile araştırılan ünlü ismi yakından inceleyelim...

2 Ocak 1979 tarihinde doğan Çağla Şikel, Asuman Şikel ve Hüseyin Şikel’in ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babası Hüseyin Şikel Azerbaycan kökenli bir Karslı, annesi Asuman Şikel ise Çerkes kökenli bir Adanalıdır.

İstanbul’da doğan Çağla Şikel, Ahmet Hamdi Tanpınar ilkokulunda eğitim hayatına başlamıştır. 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında bale eğitimi alan Çağla Şikel Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarını kazanmıştır. 1999 yılında buradan mezun olmuştur.

Kariyerine 1996 yılında Odessia isimli sinema filmiyle başlayan Çağla Şikel 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olarak popülerliğini artırmıştır. Yine 1997 yılında yapılan Miss World 97 güzellik yarışmasında dünya dördüncüsü seçilen Çağla Şikel Avrupa güzeli ödülünü almıştır.

Manken olarak Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya gibi ülkelerde defilelere çıkan Çağla Şikel 2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde oynamıştır. Buradaki canlandırdığı “Sultan” karakteri ile oldukça beğeni toplamıştır.  Eğitimini almasına rağmen üstüne gitmediği baleye Bodrum Bale Festivali'nde "Bach Alla Turca" adlı bale eserle, 10-11 Ağustos 2013 tarihlerinde sahne alarak geri dönmüştür.

Cagla Sikel Kac Yasinda 3

Çağla Şikel Nereli?

Çağla Şikel İstanbul’da doğmuştur. Annesi Adanalı babası Karslı olan Çağla Şikel aslen nereli sorusuna Karslı demek mümkündür.

Çağla Şikel Boyu Kaç?

Ünlü oyuncu ve manken Çağla Şikel’in boyunun 1,80 m olduğu bilinmektedir.

Çağla Şikel Kaç Kilo?

Çağla Şikel’in 57 kg olduğu bilinmektedir.

Çağla Şikel Ayak Numarası Kaçtır?

Bazı kaynaklar ünlü oyuncu Çağla Şikel’in ayak numarasının 41 olduğunu belirtmiştir. Ancak bu bilginin doğruluğu kesin değildir.

Cagla Sikel Kac Yasinda 9

Çağla Şikel Dizileri

Bir dönem oyunculuk da yapan Çağla Şikel’in hangi projelerde yer aldığı merak konusudur.

Çağla Şikel’in yer aldığı film, dizi gibi tüm projelerin listesi aşağıdaki gibidir:

YIL

İSİM

TÜR

1996

Odessia

Sinema Film

2000

Zehirli Çiçek

Televizyon Dizisi

2004-2007

Cennet Mahallesi

Televizyon Dizisi

2008

Görgüsüzler

Televizyon Dizisi

2008

Avrupa Yakası

Televizyon Dizisi

2017

Dostlar Mahallesi

Televizyon Dizisi

2018

TOLGSHOW

Televizyon Programı

2018

Jet Sosyete

Televizyon Dizisi

Çağla Şikel Evliliği

Özel hayatı ile de zaman zaman gündem olan Çağla Şikel’in evliliği merak konusu olmuştur. Çağla Şikel kaç yaşında sorusu dışında ünlü oyuncu Çağla Şikel kaç kez evlendi sorusu da sıklıkla sorulmaktadır.

Hayatında bir defa evlenen Çağla Şikel Emre Altuğ ile dünyaevine girmiştir. 2008 yılında başlayan evlilikleri 2015 yılında son bulmuştur.

Çağla Şikel Kaç Çocuğu Var?

Emre Altuğ ve Çağla Şikel’in çocukları hayranları tarafından merak edilmektedir. Ünlü çiftin 2 çocuğu olmuştur. İkisi de erkek olan çocuklarının ismi Hüseyin Kuzey ve Uzay Tuncer’dir. Çağla Şikel’in evliliklerinin başında aniden rahatsızlanması sebebiyle bir bebeğini düşürdüğü de bilinmektedir.

Çağla Şikel Sevgilisi

Ünlü oyuncu ve manken Çağla Şikel’in evlenmeden önce birçok sevgilisi olmuştur. Evliliğinin sonlanmasından sonra ilişki yaşadığı Nail Gönenli ile de gündemdedirler.

Yakın zamanda ayrılık haberleri alınan Çağla Şikel ve Nail Gönenli çiftinin geçtiğimiz günlerde sahilde beraber görüntülenmesi barışmış olabilecekleri ihtimalini ortaya çıkarmıştır. Ancak Çağla Şikel gazetecilere “Biz arkadaş kalabilen eski sevgilileriz” diyerek cevap vermiştir.

Cagla Sikel Kac Yasinda 2

Sıkça Sorulan Sorular

Çağla Şikel kaç yaşında sorusu dışında ünlü oyuncu hakkında merak edilen diğer konular ve bu konuların cevapları şu şekildedir:

Çağla Şikel Emre Altuğ Ne Zaman Evlendi?

Çağla Şikel ve Emre Altuğ çifti 10 Ağustos 2008 tarihinde Sortie isminde bir eğlence mekanında evlenmişlerdir.

Çağla Şikel Emre Altuğ Ne Zaman Boşandı?

Çağla Şikel ve Emre Altuğ 12 Ocak 2015 tarihinde boşanmışlardır. Mahkeme çocuklarının velayetini Çağla Şikel’e vermiştir.

Çağla Şikel Kaç Yaşında Anne Oldu?

Çağla Şikel ilk çocuğu Hüseyin Kuzey’i 30 yaşında dünyaya getirmiştir. İkinci çocuğu Uzay Tuncer ise ünlü oyuncu 33 yaşındayken dünyaya gelmiştir.