Çakallarla Dans yıllardır sevilerek izlenen yerli komedi filmlerinden biri haline gelmiştir. Çakallarla Dans 6 oyuncuları da seyirciler tarafından merak edilmektedir. Çakallarla Dans 6 filmi hakkında diğer araştırılan konular da yazımızda!

İşte detaylar…

Cakallarla Dans 6 Oyunculari3

Çakallarla Dans 6 Oyuncuları

Aralık 2022’de vizyona giren Çakallarla Dans 6 filminde birçok ünlü oyuncu yer almaktadır.

Çakallarla Dans 6 oyuncuları şu şekildedir:

  • Şevket Çoruh - Kayınço Gökhan
  • İlker Ayrık - Muhasebeci Servet
  • Timur Acar - Köfte Necmi
  • Murat Akkoyunlu - Del Piero Hikmet
  • Didem Balçın - Fatma
  • Hakan Bilgin - Hüseyin Abi
  • Ebru Cündübeyoğlu - Manolya
  • Nurettin Sönmez - Enrico
  • Ceyhun Yılmaz - Adem
  • Anıl Tetik - Yüzbaşı Ali Suavi
  • Elvan Dişli - Mary
  • Mine Kılıç - Anna Karenina
  • Kemal Zeydan - Kocakafa Sedat

Cakallarla Dans 6 Oyunculari 4

Çakallarla Dans 6 Manolya Kim?

Çakallarla Dans 6 filminde Manolya karakterine usta oyuncu Ebru Cündübeyoğlu hayat vermektedir. Manolya karakterinin gençliğini ise modellik yapan Hande Helenka oynamıştır.

Cakallarla Dans 6 Oyunculari 12

Murat Akkoyunlu Kimdir?

Çakallarla Dans 6 oyuncularından biri Murat Akkoyundu’dur. Tiyatro kariyerine Bursa Tobav Gençlik Tiyatrosu'nda başlayan sanatçı ardından Bursa Devlet Tiyatrosu, Tevfik Gelenbe Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Tiyatro Çisenti ve Bugay Yapım Prodüksiyon Tiyatrosu'nda çalışmalarını sürdürmüştür.  

Televizyon kariyerinde ise Bizimkiler, Koltuk Sevdası, Cesur Kuşku ve İki Arada gibi dizilerde rol almıştır. 2005 yılında Okan Bayülgen'in Televizyon Makinası adlı talk show programında her hafta skeçlerde yer almıştır. Ayrıca TRT için çocuk programları hazırlamıştır. Güldür Güldür ve Haneler gibi skeç programlarında pek çok karaktere hayat vermiştir.

Sinema dünyasında Dar Alanda Kısa Paslaşmalar, Çakallarla Dans film serisi, Sağ Salim ve Sağ Salim 2: Sil Baştan gibi yapımlarda rol almıştır. 2011 yılında Seksendört grubunun Söyle adlı şarkısının klibinde de yer almıştır.

Cakallarla Dans 6 Oyunculari 13

Timur Acar Kimdir?

Köfte Necmi karakteri ile Çakallarla Dans 6 oyuncularından biri de Timur Acar’dır. Çocukluğunu Almanya'da geçiren Timur Acar 17 Ağustos 1999'da yaşanan deprem sonrasında ailesiyle birlikte Sakarya'nın Karasu ilçesine taşınmıştır. Gürcü kökenli olan ailesinin asıl memleketi ise Artvin'dir. Moda Sahnesi'nin kurucuları arasında yer alanmaktadır.

Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi'nde almıştır. Televizyon dünyasında ise Kurşun Yarası, Avrupa Yakası ve Akasya Durağı gibi dizilerle tanınmaya başlamıştır. 2013 yılında Bebek İşi adlı dizide Murat karakterini oynamıştır.  Kertenkele dizisinde Kertenkele, Ziya Hoca ve Kara Faruk gibi farklı rolleri üstlenmiştir. Tiyatro dışında müzikle de ilgilenmektedir. 2007 yılında ilk evliliğini gerçekleştiren sanatçı 2009 yılında boşanmıştır. Temmuz 2016'da ise Eda Özerkan ile evlenmiştir.

Cakallarla Dans 6 Oyunculari 14

Şevket Çoruh Kimdir?

Şevket Çoruh, Çakallarla Dans 6 oyuncularından filmde önemli bir karaktere hayat veren oyunculardandır.  30 Haziran 1973'te İstanbul'da doğmuş ve Artvinli bir ailenin tek çocuğu olarak büyümüştür. Eğitimini Üsküdar Taşmektep İlkokulu ve Kartal Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır.  Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi görmüştür.

1989 yılından itibaren çeşitli tiyatro oyunlarında rol almış ve bir internet reklamında Kokoreççi rolüyle beğeni toplamıştır. 2006-2022 yılları arasında Arka Sokaklar dizisinde Komiser Mesut Güneri karakterini canlandırmış ve Eğreti Gelin, Usta, İnşaat, Çakallarla Dans gibi filmlerde de rol almıştır. 2017'de Kadıköy'de Baba Sahne adlı tiyatrosunu açmıştır. 2018 yılında Bir Baba Hamlet adlı oyundaki performansıyla ödüller kazanmıştır. Ağustos 2020'de Rasim Öztekin geleneksel Türk tiyatrosunun simgesi olan Kavuk'u Şevket Çoruh'a devretmiştir.

Cakallarla Dans 6 Oyunculari 15

Didem Balcın Kimdir?

Babası Kilisli annesi ise Arnavut kökenli olan sanatçı Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı'ndan mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından İstanbul'a taşınarak çeşitli dizi, sinema ve reklam projelerinde rol almaya başlamıştır. İlk tiyatro deneyimini Levent Kırca Tiyatrosu'nun Ateşin Düştüğü Yer adlı oyununda yaşamıştır.

2009 yılında Nergis Öztürk ile birlikte kendi tiyatrosunu kurmuş ve Bunu Yapan İki Kişi adlı komedi oyunuyla Lions En İyi Komedi Kadın Oyuncu ödülünü ortak olarak kazanmıştır. 2011 yılında ablası Özlem Kunduracı ile birlikte Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketi'ni kurmuştur. Çakallarla Dans 6 oyuncularındandır ve ilk filmden beri performansıyla seyircilerden tarafından sevilmektedir.

Çakallarla Dans 6 Konusu

Pandemi sonrasında ekonomik krizle mücadele eden dört kafadar, eski başarılarını kaybeden futbol kariyerlerinin yanı sıra mali sıkıntılarla da boğuşmaktadır. Artık bu çıkmazdan nasıl kurtulacaklarını bilemez hale gelmişken, Servet'in eşi Fatma'ya yıllardır görüşmediği ablası Manolya'dan gelen bir mektup her şeyi değiştirir.

Mahallenin gözdesi, güzelliğiyle dikkat çeken Manolya, eskiden birçok erkeğin hayranlıkla baktığı bir kadındır. Ancak, evden ayrıldıktan sonra önce babasının, ardından da annesinin vefatıyla sarsılan Fatma, ablasını bu kayıplardan sorumlu tutar ve onu abla olarak kabul etmez. Üstelik, Manolya'nın Gökhan'la da geçmişten gelen karmaşık bir ilişkisi vardır.

Manolya, mektubunda Fatma’yı ve çakalları Kos Adası'ndaki dördüncü evliliğinin düğününe davet etmektedir. Hayatları boyunca Fikirtepe dışına adım atmamış, bırakın yurt dışına çıkmayı, doğru düzgün tatil bile yapmamış olan bu dört kafadar, ilk kez yurt dışına çıkarak büyük bir maceraya atılmaya karar verir. Ancak, daha vize sürecinde karşılaştıkları zorluklar, adaya vardıklarında da peşlerini bırakmaz.

Düğünün ve Manolya'nın ardındaki gerçeği keşfettiklerinde ise kendilerini beklenmedik bir şekilde, ülke için son derece önemli olan gizli bir görevin ortasında bulurlar. Kendi hayatlarında pek bir başarı elde edememiş olan bu çakallar, şimdi ülke için faydalı olma fırsatıyla karşı karşıyadırlar.

Cakallarla Dans 6 Oyunculari2

Çakallarda Dans 6 Nerede Çekildi?

Çakallarla Dans 6 oyuncuları kadar filmin nerede çekildiği de merak edilmektedir. Çakallarla Dans 6 filminin çekimleri iki farklı yerde gerçekleştirilmiştir. Filmin bazı sahneleri Bodrumda çekilirken bazı sahneleri ise Yunan Adası olan Kos’ta çekilmiştir.  

Cakallarla Dans 6 Oyunculari 5

Çakallarla Dans 6 Ne Zaman Çekildi?

Çakallarla Dans 6 filmi hakkında diğer bir merak edilen ise filmin çekimlerinin ne zaman gerçekleştiğidir. Çakallarla Dans 6 çekimleri 2022 yılının Haziran ayında başlamıştır. Film 2 Aralık 2022’de seyircileri ile buluşmuştur.