BİYOGRAFİLER

Canan Toprak Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı olarak tanınan Canan Toprak kimdir sorusunu merak edenler için yanıtladık!

Abone Ol

Sosyal medya fenomeni Canan Toprak, Polatgiller Davası hakkında sık sık paylaşım yapıyor. Bu yüzden sosyal medyanın ve basının dikkatini üzerine çekiyor.

Canan Toprak kimdir diye sorulan sosyal medya fenomeni hakkında merak edilenlere bakalım.

Canan Toprak Kimdir?

Instagram fenomeni Canan Toprak, başta kara para aklama olmak üzere birçok suçlamadan cezaevinde bulunan Dilan Polat’ın yakın arkadaşlarından birisi. Dilan Polat’la ilgili iddialara sosyal medya hesaplarından cevaplar veriyor ve arkadaşını hararetle savunuyor.

Dilan Polat hakkında konuşanlara da çok sert şekilde karşılık veriyor. Özellikle de Dilan Polat ile de kavgalı olan Deniz Akkaya’dan laflarını hiç esirgemiyor. Canan Toprak son olarak gazeteci Emrullah Erdinç ile kavgaya tutuştu. Emrullah Erdinç’in Dilan Polat’ın tahliye talebinin reddedildiğini iddia etmesine çok kızdı.

Haberi yalanlayan Instagram fenomeni şu açıklamayı yaptı:

“Pess etmek yokkk ama raporu paylaşmayan ret geldi diyen herkese PESSSS Daha net karar belli olmadı lütfen düşmeyin bugün tahliye kararını almak için dua edelim güzel enerjimiizii kaybetmeyelim yüksek tutalım bütün haberler şu an YALANNNNN”.

Canan Toprak bu paylaşımıyla yeniden gündem oldu ve birçok kişi Canan Toprak kimdir diye sormaya başladı. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı ve sosyal medya fenomeni Canan Toprak, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Aslen Kastamonuludur. Canan Toprak, liseyi bitirdikten sonra çalışmaya başladı. 2009 yılında evlendi. Bu evlilikten bir kız çocuğu oldu. Daha sonra 2014 yılında boşandı.

Canan Toprak Collection adında kendi giyim markasını oluşturdu. Kısa sürede büyük başarıya ulaşarak ülke çapında 20 şube açtı. İşlerini büyüttükten Berlin, Dubai, Londra, New York, Paris ve Los Angeles gibi büyük şehirlerde de Canan Toprak Collection şubeleri açtı.

Daha sonra ünlü isimlere güzellik danışmanlığı yapmaya başladı. Ayrıca moda, dekorasyon, sağlık, spor, seyahat alanlarında etkinlikler düzenledi. Bu sayede sosyal medyadaki ününü her geçen gün artırdı. Şu anda Instagram’da 100 binden fazla takipçisi var.

Canan Toprak Kaç Yaşında?

Kara para aklama başta olmak üzere birçok suçtan cezaevinde olan Dilan Polat’ın yakın arkadaşı Canan Toprak’ın kaç yaşında olduğu merak ediliyor.

Canan Toprak kimdir diye merak edilen Instagram fenomeni, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu anda 36 yaşındadır.

Canan Toprak Nereli?

Sosyal medyadan yakın arkadaşı Dilan Polat’ı her fırsatta savunan hatta uğruna birçok isimle kavga eden Canan Toprak’ın nereli olduğu soruluyor.

Canan Toprak, 1988 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu anda 36 yaşında olan Instagram fenomeni aslen Kastamonuludur.

Canan Toprak Eski Eşi Kimdir?

Canan Toprak kimdir diye merak edenler Instagram fenomeninin eski eşinin kim olduğunu da öğrenmek istiyor.

1988 yılında doğan Canan Toprak, liseden mezun olduktan sonra çalışmaya başladı. Daha sonra 2009 yılında dünya evine girdi. Bu evlilikten bir çocuğu oldu. 2014 yılında eşinden boşandı.

Canan Toprak şu ana kadar eşiyle ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı. Bu yüzden eski eşinin kim olduğu bilinmiyor.

Canan Toprak Dilan Polat Arkadaş Mı?

Canan Toprak kimdir sorusuna yanıt bulanlar Instagram fenomeni ile Dilan Polat’ın arkadaş olup olmadığını merak ediyor. Sosyal medyada çok sayıda takipçisi olan Canan Toprak Dilan Polat ile yakın arkadaştır. Canan Toprak birçok suçlamayla cezaevinde Dilan Polat’ın en büyük destekçisi konumunda. Her fırsatta arkadaşının suçsuz olduğunu savunuyor.

Dilan Polat’ın durumuyla ilgili hayranlarına sık sık açıklama yapıyor. Ayrıca Dilan Polat hakkında sahte haber yaptığını veya iddialarda bulunduğunu düşündüğü kişilere cevap vermekten çekinmiyor. Canan Toprak, son olarak gazeteci Emrullah Erdinç’in haberini  yalanladı. Emrullah Erdinç, Dilan Polat’ın tahliye talebinin reddedildiğini iddia etmişti.

Canan Toprak Deniz Akkaya Neden Kavga Etti?

Deniz Akkaya, Polat çifti tutuklandıktan sonra kara para aklama faaliyetleriyle ilgili iddialarda bulunmuştu. Bu iddialarda Canan Toprak’ın Dilan Polat’ın çantacısı olduğunu ve kara para aklama işlerine aracılık ettiğini açıklamıştı.

Bu olaydan sonra Canan Toprak ile Deniz Akkaya sosyal medya üzerinden şiddetli bir şekilde kavga etmeye başladı.

Canan Toprak Ne İş Yapıyor?

Sosyal medyada ve basında Dilan Polat’ın arkadaşı olarak tanınan Canan Toprak’ın ne iş yaptığı merak ediliyor. Instagram fenomeni olan Canan Toprak aynı zamanda Canan Toprak Collection adlı giyim markasının sahibi.

Canan Toprak Collection markasının Türkiye’de 20 şubesi var. Ayrıca Berlin, Dubai, Londra, New York, Paris ve Los Angeles gibi büyük şehirlerde de faaliyet gösteriyor. Dilan Polat’ın yakın arkadaşı Canan Toprak hakkında merak edilenleri sizler için yanıtladık.