Daha önce sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen ve YouTube’da yayınladığı videolarıyla tanınan yazar Cemre Demirel’in hayatı merak ediliyor. YouTube fenomeni ve yazar Cemre Demirel kimdir? Sizler için detaylarıyla aktarıyoruz.

Cemre Demirel Kimdir?

Cemre Demirel, internet ve sosyal medyada Mr. Sccofield takma adıyla bilinen bir isim olarak YouTube’da ve diğer platformlarda en çok izlenen kişiler arasında bulunuyor.

Blogspot’ta blog açarak geniş kitlelere adını duyuran yazar Cemre Demirel, daha sonra yapmış olduğu yayınlarla gündemdeki isimler arasında yer aldı. Peki, Piyon: Gerçekle Baş Edemiyorsan, Yalanlardan Bir Kule Kur, Bir Başka Din: Tasavvuf, Ahlak Felsefesinde Tanrı Nerede? kitaplarının yazarı olan Cemre Demirel kimdir? İşte yanıtı…

Cemre Demirel, 9 Aralık 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini Şehremini Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Demirel, daha sonra Galatasaray Üniversitesi İktisat bölümünden mezun olmuştur.

Yaşamı boyunca felsefeye ilgi duyan Cemre Demirel, daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Felsefe alanında yüksek lisans yapmış ve aynı bölümde doktorasını tamamlamıştır.

Cemre Demirel’in babası küçük yaşlarda vefat ettiğinden dolayı ünlü isim amcası Ahmet Demirel’in yanında büyümüştür.

Amcası Ahmet Demirel’in kültür seviyesinin yüksek olması nedeniyle kendisi de pek çok konuya ilgi duymuş, daha sonra bu konular hakkında içerikler üretmiştir. İllüminati, HAARP ve Elon Musk gibi dikkat çeken konulara değinen Cemre Demirel, bu şekilde kısa süreler içerisinde tanınmıştır.

Daha önce Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmaması gerektiği yönündeki yorumlarıyla gündeme gelen Cemre Demirel, aynı zamanda sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarının da odağındaki isim olmuştu.

Cemre Demirel kimdir sorusunu kısaca bu şekilde yanıtlayabiliriz. Şimdi ünlü sosyal medya fenomeni ve yazarın hayatına dair diğer detayları inceleyelim…

Cemre Demirel Kimdir 1

Cemre Demirel Kaç Yaşında?

Cemre Demirel Diamond Tema yayınıyla son olarak gündem olurken, internette ve sosyal medyada ünlü ismin yaşı da araştırılan konular arasında yer alıyor. Yazar Cemre Demirel kaç yaşında?

Cemre Demirel dini görüşleri ve felsefe sohbetleriyle tanınan bir isim olarak internette ve sosyal medyada yoğun ilgi görüyor. Cemre Demirel’in doğum tarihi 9 Aralık 1989 olarak bilinirken, bu bilgiden hareketle ünlü yazarın 2024 yılı itibariyle 35 yaşında olduğunu söyleyebiliriz.

Cemre Demirel Nereli?

Cemre Demirel kimdir sorularının odağında aynı zamanda yazarın nereli olduğuna yönelik bilgiler de yer almaktadır.

Cemre Demirel, 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ancak ailesinin aslen nereli olduğu bilinmemektedir. Mevcut kaynaklarda sadece Cemre Demirel’in babasının küçük yaşlardayken vefat ettiğine yönelik bilgiler yer almaktadır. Bu nedenle Cemre Demirel aslen nereli sorusunun yanıtı henüz belli değildir.

Cemre Demirel Kimdir 4

Cemre Demirel Eğitimi

Cemre Demirel kimdir araştırmasını yapan kişiler, felsefe sohbetleriyle tanınan ünlü ismin hangi okuldan mezun olduğunu da merak ediyor. Cemre Demirel ne mezunu? İşte detaylar…

Cemre Demirel, Şehremini Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi İktisat bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.

Felsefeye ilgi duyan ünlü yazarın daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Felsefe bölümünde yüksek lisans yaptığı bilinmektedir. Cemre Demirel doktora eğitimini ise yine aynı bölümde tamamlamıştır.

Cemre Demirel Olayı

YouTuber ve yazar Cemre Demirel, bir dönem sevgilisine şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Sevgilisine fiziksel şiddet uyguladığı öne sürülen Cemre Demirel’in Nilsu adındaki sevgilisi, bu durumu sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yayınlanan mesajlarda Cemre Demirel’in kendimde değildim açıklaması gündem olurken, daha sonra konuyla ilgili sosyal medyada açıklama yapmıştı.

Cemre Demirel sevgilisini mi dövdü sorusu için ünlü yazar ve YouTuber’ın şu açıklamalarını sizlerle paylaşabiliriz:

“Haksızım ama HAKSIZ değilim. Olmamı istediğiniz gibi simsiyah bir adam değilim. Bu akşamki yayında ilk ve son kez olayı kendi perspektifimden anlatacağım. Ayık olsam asla yapmayacağım bir hatayı, kadına korumacılığın hat safhada olduğu şu dönemde sonuna kadar kullanıyor. Ben ona istemeden bir zarar verip derhal pişman olmuşum (zira hatırlamayacak kadar sarhoştum). Anlattıklarına göre (çünkü ben olayı hatırlamıyorum) ona yalvarmışım "nolur sen de bana vur" diye. Bu o kafayla bile hemen pişman olmamdan kaynaklı. Kaldı ki ayık kafayla bunu yapacak bir adam değilim. (Bu arada DÖVMEDİM, sadece bir kere vurmuşum, dövmek daha komplike bir eylem sanki) Ben ona kendimde değilken istemeden zarar verdim, o bana bile isteye sadece öç almak için zarar vermeye çalışıyor. Yeni bir tedaviye başladığımı bile bile zayıf karnımdan vurmak istiyor. Çünkü ondan ayrılmak istememi kabullenemedi, o da iyi ayrılan olgun insanlardan olmadığı için, çirkeflik yaparak ve bana zarar vermek isteyerek kendince intikam alıyor. Neyse, haksızım, kabul ediyorum (sapıtıyorsan içme, kötü geliyor işte, asıl suçlu olduğum konu sapıttığımı bile bile alkol almam). Ama kendi "ama"larım var. İsteyen gelir dinler, yoksa "işte tipik müslo xdd" diye bana her yerden vurmak, yazdıklarımı ve yaptıklarımı yok saymak, kısaca cancel'lamak için uğraşmak sizin elinizde. Azdan az, çoktan çok gider.”

Cemre Demirel Kimdir 2

Cemre Demirel'in Hastalığı

Cemre Demirel hastalığına dair yapmış olduğu açıklamalar bir dönem gündemde yer almış, sonrasında hastalığını atlattığını açıklamıştır.

Cemre Demirel, yapmış olduğu YouTube yayınında testis kanseri olduğunu ifade etmiş, daha sonra kemoterapi tedavisiyle birlikte bu hastalığı atlattığını açıklamıştır.

Cemre Demirel Kitapları

Cemre Demirel, YouTuber kimliğinin yanı sıra aynı zamanda yazar kimliğiyle de tanınıyor. Felsefe alanında yüksek lisans ve doktora yapan Cemre Demirel’in görüşleri ilgiyle takip edilirken, kitaplarını araştıran kişiler için mevcut bilgileri aktaralım.

Cemre Demirel kitapları şu şekildedir:

  • Piyon: Gerçekle Baş Edemiyorsan, Yalanlardan Bir Kule Kur (2013)
  • Bir Başka Din: Tasavvuf (2017)
  • Ahlak Felsefesinde Tanrı Nerede? (2024)

Sıkça Sorulan Sorular

Cemre Demirel kimdir sorusuna yanıt arayan kişilerin merak ettiği diğer soruları yanıtlayalım:

1- Cemre Demirel dini nedir?

Cemre Demirel Diamond Tema ile olan tartışma programında dini görüşüyle gündeme gelmiş isimdir. Cemre Demirel dininin İslam olduğunu daha önceki yayınlarında sıklıkla ifade etmiştir.

2- Cemre Demirel aslen nereli?

Cemre Demirel’in 9 Aralık 1989 tarihinde İstanbul’da doğduğu dışında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. 

YouTuber, yazar ve sosyal medya fenomeni Cemre Demirel kimdir sorusunu detaylı bir şekilde yanıtladık. Ünlü isim hakkında merak ettiğiniz diğer soruları yorumlar bölümüyle sorabilir, ayrıca görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.