Kesinleşmemiş sonuçlara göre 31 Mart 2024 saat 23:48 itibariyle yerel seçimlerde CHP Manisa'da Büyükşehir Belediyesi'ni 27 puan farkla alırken, 14 ilçe belediyesine de adını yazdırdı.

"MANİSAMIZ ÖZ EVLADI GENEL BAŞKANIMIZ ÖZGÜR ÖZEL'E SAHİP ÇIKTI"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper kentte zafer yazdıklarını ifade ederek, "Manisalılar, şehrimizin öz evladı Genel Başkanımız sayın Özgür Özel’e ve adaylarımıza sahip çıktı. Şimdi halkçı belediyecilik zamanı” dedi.

"TÜRKİYE'DE VE MANİSA'DA HALKIMIZI YEREL YÖNETİMLERDE İKTİDARA GETİRDİK"

CHP’li Özalper, “Partimiz hem Manisa’da, hem de Türkiye’de tarih yazıyor. Yerel seçimler öncesi, ‘CHP kimsenin tahmin edemeyeceği ilçeleri bile kazanacak’ demiştim. Manisalılar, halkın ittifakında buluştu ve partimize büyük bir destek verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde Ferdi Zeyrek başkanımız, 15 yıldır Manisa’yı adaletsiz yöneten Cengiz Ergün’e yaklaşık 27 puan fark attı. 14 ilçe belediyesine CHP’nin halkçı belediyecilik bayrağını diktik. Halkı iktidara getirdik. Tüm bunlar Manisalıların birleşmesiyle oldu” dedi.

“BİZLERE OY VEREN VERMEYEN HERKESİN YUVASIYIZ”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Şimdi halkın belediyeciliğini Manisa’nın her yerine yayma zamanı. CHP’ye, Manisa’nın öz evladı Genel Başkanımız Özgür Özel’e, adaylarımıza, demokrasimize, Atamıza ve Cumhuriyetimize sahip çıkan tüm Manisalılara en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Buradan bir kez daha söz veriyorum, bizlere oy veren vermeyen tüm Manisalıların evi, yuvasıyız, baba ana ocağıyız. CHP’li Belediye Başkanlarımız şehrimizi ayağa kaldıracak, Manisa kazanacak. Hep birlikte başardık ve tarih yazmaya devam edeceğiz”