Haber: Ahmet Ünsal/Manisa

   
CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilk olarak Manisa Valiliği’nin düzenlediği resmi törene, ardından partisinin Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk sunma programına katıldı. Başkan Özalper, “Ulusal egemenliğimizin, bağımsızlığımızın, mücadelemizin günü kutlu olsun” dedi.

CHP Manisa İl örgütünden alternatif 30 Ağustos Zafer bayramı kutlaması

ALTERNATİF TÖRENDE BAŞKANLAR VARDI

30 Ağustos Zafer Bayramı Manisa’da da coşkuyla kutlandı. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper; Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ile birlikte ilk olarak Manisa Valiliği’nin düzenlediği resmi kutlama programına katıldı.


Başkan Özalper ve Belediye Başkanları, resmi programın bitmesi ardından CHP’nin kutlama programına geçti.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’yla başlayan tören, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper’in 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk bırakmasıyla devam etti.

Törende ilk konuşmayı bir süre önce göreve gelen CHP Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci yaptı. Tahmilci, milli mücadelenin zafer günü olan 30 Ağustos’u kutlayarak, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygıyla andı. 

BAŞKAN ÖZALPER ; “MİLLİ MÜCADELE RUHU HALA İÇİMİZDE”

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper ise, “30 Ağustos, büyük mücadeleler vermiş milletimizin zafer günüdür, bağımsızlık günüdür. Milli mücadele ruhu hala içimizde ve bu egemenlik ateşi nesiller boyunca sönmeyecek. Ulu Önderimizi, Atamızı ve tüm milli mücadele kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla anıyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.