Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Yunusemre belediye başkan adayı Semih Balaban, sosyal medya hesabından seçim afişlerine yönelik yapılan saldırıların yer aldığı video paylaştı. Manisa’da daha önce de Manisa Büyükşehir belediye başkan adayı Ferdi Zeyrek’in seçim afişlerine saldırı olmuş, kentin farklı yerlerinde bulunan Zeyrek’e ait afişler tahrip edilmişti.

CHP seçim afişlerine saldırıların, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Manisa'da seçim mitingi yapacağı günün öncesi yapılması dikkat çekti. Yunusemre belediye başkan adayı Semih Balaban, “Temiz siyaset için geliyoruz” başlığıyla yayınladığı açıklamada şunları ifade etti.

TEMİZ SİYASET İÇİN GELİYORUZ!

Haftalardır sahada afişlerimize, raketlerimize çirkin saldırılar yapılmaktadır. Dün gece itibariyle kendi evimin önündeki pankartlar da dahil olmak üzere şehirdeki tüm reklamlarımıza zarar verildi. Korkuyorlar çünkü kazanıyoruz. Biz bu çirkin saldırılarıyı yapanların anlayışıyla değil, 31 Mart akşamından itibaren herkese eşit, tüm görüşlere saygılı bir yönetim anlayışıyla yönetmek için geliyoruz. 1 Nisan sabahı tüm Yunusemre mutlu, eşit ve saygılı bir kente uyanacak. SÖZ VERİYORUM!

Kamera görüntülerini ve fotoğrafları paylaşıyor, takdiri siz değerli hemşehrilerime bırakıyorum.

Ayrıca tüm partilere yapılan bu tarz çirkin saldırıları kınıyorum.