Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), tarafından Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda düzenlenen "Teröre ve Şiddete Karşı Yaşam Hakkı" mitingi başladı. Kürsüde Özgür Özel konuşuyor. Ankara'da düzenlenen TUSAŞ saldırısı öncesi kadın, hayvan ve çocukların yaşam haklarına dikkat çekmek üzere planlanan miting, saldırının ardından başlıklara ‘terör’ vurgusu da eklenerek bugün yapılıyor.

Özgür Özel Beşiktaş'ta konuşuyor"BİZ KORKMUYORUZ, SİZ DE KORKMAYIN"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitinge yönelik olarak dün yaptığı açıklamada, "Son sözüm şudur, çağrım şudur; bu ülkeyi kurtaranlar, bu Cumhuriyeti kuranlar korkmadılar, biz de korkmuyoruz. Siz de korkmayın, yarın Türkiye'nin düşmanlarına da Cumhuriyet düşmanlarına da ‘29 Ekim coşkuyla kutlanmasın’ diyenlere de 27 Ekim gününden bütün Türkiye'ye güç vermek üzere hepinizi buraya bekliyoruz" demişti. 

Miting İstanbul'un dört bir yanında binlerce kişinin katılımıyla Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda başladı. 

Burada konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Terörün amacı bizleri korkutmak, susturmak ve sindirmek. Bugün burada meydanı dolduran cesur yürekli insanlara selam olsun. Şiddete karşı susmayanlar, özgürlüğe ve barışa inananlar hoş geldiniz. Bu ülkenin geleceğine ipotek koymaya çalışan teröre karşı hep birlikte meydan okumaya geldik.” dedi. 

Özgür Özel’in konuşması, Yaşam Hakkı Mitingi’ne katılan binlerce kişi tarafından coşkuyla karşılandı.

Ayrıntılar geliyor