Doktor Ender Saraç'ın 13 yaşındaki oğlunu istismar ettiği iddia edildi. 13 yaşındaki M.S. babası Ender Saraç'ın aleyhinde ifade verdi.

M.S. ikinci ifadesinde iddiasını geri çekti. İddianamede çocuğun öğretmenlerine yaşadıklarını anlattığı, ilk ifadesinin güvenilir olduğu, yönlendirme veya kurgu olma ihtimalinin hayatın olağan akışına aykırı olduğu ifade edildi.

M.S'nin kardeşi T.B.S'nin de ifadeleri doğruladığı belirtildi. Mağdur çocuğun ifadesini çekmesine itibar edilemeyeceği belirtilerek Ender Saraç'ın 12 yıldan 22,5 yıla kadar hapsi istendi.

SARAÇ'IN SAVUNMASI

DHA'nın haberine göre; şüpheli Ender Saraç'ın da savunmasında, eşi olan müştekiyle kişisel harcamaları için her ay 200 bin TL gönderdiğini, çocuklarının tüm masraflarını kendisinin ayrıca karşıladığını, çocuğunun cinsel bölgesine hiçbir zaman dokunmadığını, olayın geçtiği iddia edilen evin her odasında, salonda , hatta tuvalet ve banyoda bile evde bakıcı çalıştırdıkları için 24 saat açık olan kameraların bulunduğunu, bu tarz eylemleri olsaydı hepsinin kamera kaydının olması gerektiğini, aralarında boşanma davası açıldıktan sonra bu tür mesnetsiz iddiaların maddi menfaat temini ve çocukların velayetini alabilmek maksadıyla ortaya atıldığını, suçlamaların hiç birini kabul etmediğini söylediğine yer verildi.