Geçtiğimiz yıl izleyicileriyle buluşan "Dengeler: Biri Olmak" dizisinin ilk sezonu yayınlandığında büyük bir ilgi görmüştü. Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Erol Babaoğlu ve Tanju Bilir gibi isimlerin yer aldığı Dengeler: Biri Olmak dizisi izleyiciler tarafından çok sevildi. 

Eğlenceli hikayesi ve heyecan verici atmosferi, seyirciyi ekrana kilitlemiş olan dizinin devam edip etmemesi durumu büyük bir merak uyandırdı. Dizi severler Dengeler 9. bölümü aratıp bulamadığında Dengeler: Biri Olmak bitti mi sorusunu sormaya başladı.

İzleyiciler heyecanla Dengeler'in ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağını merak ederken, arama motorlarında Dengeler 2. Sezon ne zaman sorusunu sıklıkla aratmaya başladı. Yazımızda, Dengeler 2. Sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun cevabı başta olmak üzere Dengeler dizisine dair merak ettiğiniz soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

İşte detaylar…

Dengeler 2 Sezon Ne Zaman

Dengeler Dizisi 2. Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

2024 yılında izleyici ile buluşan "Dengeler: Biri Olmak" dizisinin ilk sezonu yayınlandığında oldukça büyük bir yankı uyandırmıştı. Dengeler: Biri Olmak dizisi, başrollerinde Cihangir Ceyhan, Erol Babaoğlu ve Tanju Bilir gibi isimlerin yer aldığı ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan bir dizi olmasından dolayı 2. sezonu merakla beklenenler arasında yer alıyor.

Inter Yapım, 2019 yılında "Behzat Ç." ve 2020 yılında "Respect" dizilerinin yapımını üstlenmişti. Yine Inter Yapım, 2024 yılında ise "Dengeler: Biri Olmak" dizisinin yapımcılığını üstlendi. Geçtiğimiz sene her Cuma GAIN'de yayınlanan dizinin yönetmeni Süleyman Mert Özdemir ve senaryosu Sarp Kalfaoğlu tarafından yazıldı.

“Dengeler: Biri Olmak” dizisinin sezon finali 31 Mayıs 2024'de yayınlanmıştı. O günden itibaren, izleyiciler Dengeler'in 2. sezonunun ne zaman yayınlanacağı konusunda sık sık soru soruyorlar. Inter Yapım veya yönetmen Süleyman Mert Özdemir tarafından kesin bir tarih verilmemiş olsa da Dengeler ikinci sezon çıkacak mı sorusuna olumlu bir yanıt vermişlerdir.

Bu olumlu yanıtın ardından, diziye duyulan ilgi ve dizinin yapım hızına bağlı olarak yeni sezonun 2024 sonbaharında veya 2025 yılının başlarında izleyicilerle buluşması beklenmektedir.

İlgili İçerik: İlk ve Son 2.Sezon Oyuncuları Kimler? Ne Zaman Yayınlanacak? Hangi Platformda?

Dengeler 2 Sezon Ne Zaman 3

Dengeler Dizisi Konusu

Dengeler: Biri olmak 2. Sezon ne zaman çıkacak sorusunun yanıtını verdikten sonra dizinin konusuna da değinmekte fayda var.

Dengeler'in konusu, türleri arasında ilginç hikayesiyle öne çıkıyor. Dizinin oyuncu kadrosu, izleyenler tarafından beğenildi ve Ferit adındaki karakterin çocukluğundan beri bambaşka bir hayatın hayaliyle yaşamasını konu alıyor.

Suç dram türünde sunulan dizinin konusu, Ferit karakterinin başka biri olma yolculuğuna odaklanan şiddet, suç, intikam ve hırs dolu bir dünyada hayatta kalmasını baz alıyor. Tema olarak "biri olma" yolculuğunda Ferit'in yaşadıklarını ilginç bir şekilde ekranlara yansıtıyor.

Dengeler Oyuncu Kadrosu

Dengeler Dizisi 2. Sezon ne zaman yayınlanacak sorusuna ve dizinin konusuna dair bilgileri verdikten sonra dizinin oyuncu kadrosuna da değinelim. 

Başrollerinde Cihangir Ceyhan, Erol Babaoğlu ve Tanju Bilir gibi isimlerin yer aldığı Dengeler dizisi oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Cihangir Ceyhan (Ferit Kamacı)
  • Erol Babaoğlu (İlyas Kargı)
  • Tanju Bilir (Babir Taha Öner)
  • Ulvi Kahyaoğlu (Hidayet Alperen Kargı)
  • Mücahit Koçak (Ali Kamacı)
  • Burak Şafak (Murat İnan)
  • Mazlum Çimen (Halil İbrahim Kamacı)
  • Savaş Satış
  • Canan Ürekil
  • Ersin Olgaç

Dengeler 2 Sezon Ne Zaman 5

Cihangir Ceyhan Kimdir?

Dengeler dizisinin başrolünde yer alan ve sevilerek takip edilen oyunculardan Cihangir Ceyhan kimdir, tanıyalım. 

Cihangir Ceyhan, 6 Şubat 1989 yılında Adana’da dünyaya gelmiştir. Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Ceyhan, ailesinin en küçük çocuğudur. Babası Elazığlı, annesi Diyarbakırlı olan Ceyhan, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. Cihangir Ceyhan, iki buçuk yıl boyunca İstanbul'da kamera önü oyunculuk eğitimi almış ve eğitimini tamamladıktan sonra doğup büyüdüğü Adana'ya geri dönmüştür. 

2015 yılında Yusuf adlı sinema filminde "Serdar" rolünde oynadı. Ardından, 2016-2019 yılları arasında önce YouTube'da ve sonra BluTV'de yayınlanan Sıfır Bir dizisinde "Cio" karakteriyle tanınmaya başlamıştır.

Dengeler 2 Sezon Ne Zaman 7

Erol Babaoğlu Kimdir?

Dengeler dizisinin bir diğer sevilen ismi olan Erol Babaoğlu’ndan da bahsedelim. Erol Babaoğlu, tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusudur. 22 Haziran 1977, İstanbul doğumlu olan Erol Babaoğlu, Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olmuştur. 

Aynı zamanda Babaoğlu, İstanbul şehir tiyatrosu oyuncusudur. Erol Babaoğlu, tiyatro çalışmalarının yanında, 1997 yılından itibaren Ruhsar, Hayat Bilgisi, Nasipse Adayız, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Arayış gibi birçok film ve dizide rol alarak adı duyurmuştur.

Dengeler 2 Sezon Ne Zaman 8

Tanju Bilir Kimdir?

Son olarak Dengeler dizisinin sevilen oyuncularından biri olan Tanju Bilir’den de bahsedelim. Tanju Bilir, Almanya'nın Mönchengladbach kentinde 9 Ağustos 1991'de doğmuştur. Hem Alman hem de Türk asıllı olan Bilir, Türkçe ve Almanca'yı ana dil olarak konuşabiliyor. Ek olarak, Tanju Bilir iyi derecede İngilizce konuşuyor ve çağdaş Arapça'yı temel düzeyde öğrenmiş durumda. 

Tanju Bilir, Almanya'nın başkenti Berlin'de ikamet ediyor. Bilir, oyunculuk kariyerinde kendisini kanıtlamış olan bir dizi filmde rol almıştır. En tanınmış projeleri arasında Turbo, Tatort, German Genius ve Dengeler: Biri Olmak yer alıyor.

Dengeler 2 Sezon Ne Zaman5

Dengeler Dizisi Kaç Bölüm Hangi Platform’da?

Dengeler dizisinin 2. Sezonu ne zaman çıkacağını öğrendikten sonra dizinin kaç bölüm ve hangi platformda olduğu da merak edilen konular arasında yer aldığından konuya açıklık getirelim.

Dengeler dizisinin ilk sezonu geçen sene yayınlanmaya başlamış, bu sene 31 Mayıs’ta da sezon finali yapmıştı. Dizinin ilk sezonu ise 8 bölümden oluşuyor.

Dengeler dizisini izlemek isteyenler, dizinin yayınlandığı tek platform olan GAIN platformundan izleyebilirler.