Devrim Özkan hem başarılı oyunculuğuyla hem de özel hayatıyla gündemden düşmemektedir. Futbolcu Lucas Torreira ile olan ilişkileri sebebiyle de sıklıkla gündeme gelmektedir. Devrim Özkan sosyal medyada sevgilisi ile yaptığı paylaşımlardan ötürü fiziksel özellikleri de merak ediliyor. Devrim Özkan’ın boyu ve hakkında diğer merak edilenleri paylaştık!

Devrim Özkan Boyu Kaç?

Ünlü oyuncu Devrim Özkan’ın fiziksel özellikleri seyirciler tarafından oldukça merak edilmektedir. Galatasaraylı oyuncu Lucas Torreira ile olan ilişkilerinde boy farkıyla da gündeme gelmektedir. Peki Devrim Özkan boyu kaç? Sizin için yanıtladık!

Devrim Özkan 173 cm boyundadır. Sevgilisi Lucas Torreira ise 166 cm boyundadır. Çiftin aralarında 7 santimetrelik bir boy farkı bulunmaktadır.

Devrim Özkan boyu kaç sorusunu cevapladık. Şimdi de Devrim Özkan kimdir sorusu etrafında diğer merak edilenleri paylaşıyoruz.

Devrim Ozkan Boyu 4

Devrim Özkan Kimdir?

Devrim Özkan Türk dizi ve tiyatro oyuncusudur. Devrim Özkan 2 Eylül 1998 tarihinde Muğla’nın Milas ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve ortaöğretim yıllarını da burada geçirmiştir. Devrim Özkan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nü kazanmıştır. Fakat daha 1. sınıftayken üniversite eğitimini bırakmıştır. 

Devrim Özkan üniversite okumayı bıraktıktan sonra İstanbul’a taşınmıştır. İstanbul’da ilk oynadığı dizi olan Rüya dizisinde oynamaya başlamıştır. Devrim Özkan Rüya dizisinde İpek Giray karakterini canlandırmıştır. Ardından kariyerine Vatanım Sensin, Vuslat ve Ramo dizilerinde aldığı rollerle devam etmiştir. 

Devrim Özkan 2022 yılında Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinde Songül Acarerk rolüne hayat vermiştir. Bu diziyle tanınırlığını oldukça arttıran Özkan, oyunculuğuyla da oldukça dikkat çekmiştir.

Devrim Özkan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki oyunculuğuyla 48. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday olmuştur. 

Devrim Özkan Show TV’de yayınlanan Ne Gemiler Yaktım dizisinde Fidan Hersekli rolünü canlandırmıştır. Ayrıca Mevlânâ Celâleddîn-i Rûmî dizisinde de Efsun Hatun karakterine hayat vermiştir. Devrim Özkan bu dönemlerde tiyatroya da adım atmıştır. Woyzeck Açısı adlı tiyatro oyununda rol almıştır. 

Devrim Özkan futbolla da oldukça ilgilidir. Devrim Özkan’ın Galatasaray taraftarı olduğu bilinmektedir. Öyle ki birçok Galatasaray maçına seyirci olarak gitmektedir. Sevgilisi Lucas Torreira’yla da bu şekilde tanıştığı bilinmektedir. 

Devrim Ozkan Boyu 2

Devrim Özkan Nereli?

Devrim Özkan kimdir sorusunu tüm detaylarıyla yanıtladık! Başarılı oyuncu Devrim Özkan’ın nereli olduğu da merak edilmektedir.

Devrim Özkan Muğla’nın Milas ilçesinde doğmuştur. Devrim Özkan aslen de Muğlalıdır. 

Devrim Özkan Kaç Yaşında?

Devrim Özkan genç yaşına rağmen birçok dizide rol almış ve ülke genelinde tanınırlığını arttırmıştır. Peki genç oyuncu Devrim Özkan kaç yaşında?

Devrim Özkan 2 Eylül 1998 tarihinde dünyaya gelmiştir. Devrim Özkan günümüz itibarıyla 26 yaşındadır. Doğum tarihinden dolayı da Devrim Özkan Başak burcudur. 

Devrim Ozkan Boyu 6

Devrim Özkan Sevgilisi

Güzel oyuncu Devrim Özkan başarılı oyunculuğunun yanında magazinde de gündemden düşmemektedir. Vatandaşlar Devrim Özkan’ın özel hayatını merak etmektedir. Peki Devrim Özkan sevgilisi kim? İşte detaylar…

Devrim Özkan ünlü futbolcu Lucas Torreira ile 2023 yılında ilişkiye başladığı bilinmektedir. Devrim Özkan Lucas Torreira ile o dönem ABD’nin Miami kentinde görüntülenmiştir. Bu görüntülenmenin üzerine sorulan sorular için şu cevabı vermiştir:

“Her şey göründüğü gibi” 

Devrim Özkan Torreira ilişkisi devam ederken 2024 Ocak ayında sona ermiştir. Ardından 2024 yılının yaz aylarında Devrim Özkan ve Lucas Torreira çifti tekrardan bir araya gelmişlerdir.

Devrim Özkan yaptığı paylaşımlar ve gittiği maçlarda verdiği cevaplar ile Lucas Torreira ile tekrardan ilişkisi olduğunu açıklamıştır. 

Devrim Ozkan Boyu 3

Lucas Torreira Hakkında

Devrim Özkan hakkında tüm merak edilenleri yanıtladık! Peki Devrim Özkan’ın sevgilisi Lucas Torreira kimdir?

Lucas Torreira Uruguaylı milli futbolcu ve Galatasaraylı futbolcudur. Lucas Torreira 11 Şubat 1996 tarihinde Uruguay Fray Bentos’da dünyaya gelmiştir. Torreira günümüz itibarıyla 28 yaşındadır. Başarılı futbolcu 166 cm boyunda ve kilogramdır. 

Lucas Torreira futbola ilk olarak kendi ülkesi olan Uruguay’da bir takımın altyapısında başlamıştır. Ardından İtalya’ya taşınmış ve Pescara takımında futbolculuk yapmaya devam etmiştir. İlk profesyonel maçına Pescara takımında çıkmıştır. 

Lucas Torreira futbolculuk kariyerinde Sampdoria, Arsenal, Atletico Madrid ve Fiorentina gibi üst düzey kulüplerde forma giymiştir. 2022-2023 sezonu itibarıyla Türkiye’de Galatasaray takımına transfer olmuştur. Lucas Torreira 2024-2025 sezonu itibarıyla da Galatasaray’da oynamaya devam etmektedir.