2024 CHP genel kurultayının ardından genel başkan olarak göreve gelen Özgür Özel’in hayatı ve ailesine dair detaylar merak ediliyor. Araştırılanların başında ise eşi Didem Özel geliyor.

Didem Özel kimdir sorusunu, yaşı ve mesleği başta olmak üzere edindiğimiz bilgiler ışığında derledik.

Didem Ozel Kimdir 13

Didem Özel Kimdir?

Didem Özel günümüzde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in eşi olarak karşımıza çıkmaktadır. Kamuya yansıyan bilgiler arasında farklı doğum tarihleri yer almaktadır.

Eşi Özgür Özel ile üniversite sıralarında tanıştıkları bilinen Didem Özel ve Özgür Özel çifti 1998 yılında nikah masasına oturmuştur. Özgür Özel’in eşiyle nasıl tanıştıklarını anlattığı bir röportajdan yola çıkılarak yapılan yorumlara göre Didem Özel’in de Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olduğu düşünülmektedir.

Özel çiftinin arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşmüş ve çift 19 yaşında evlilik kararı almıştır. Şimdi ise 2003 yılında dünyaya gelmiş İpek adında bir kızları vardır.

Birçok kişi Özgür Özel’in eşi ile alakalı bilgi ararken Didem Özel Tümer kimdir sorusuna rastlasa da Didem Özel’in kızlık soyadının Okay olduğu bilinmektedir.

Didem Ozel Kimdir 9

Didem Özel Nereli?

Özgür Özel’in eşi nereli sorusu sıklıkla araştırılmaktadır. Bu merak doğrultusunda internet aramalarında en çok aratılan soru ise “Özgür Özel’in eşi Giresunlu mu?” sorusudur. Bu konuya dair farklı kaynaklarda farklı bilgiler yer aldığından soruyu net bir şekilde cevaplamak imkansızdır.

Fakat seçim çalışmaları esnasında Giresun’un Bulancak ilçesine giden özel çiftinin bu ziyareti, kamuoyuna Özgür Özel’in eşinin memleketini ziyarete gittiklerine dair bir haber olarak yansımıştır.

Didem Özel kimdir diye araştıran kişilerin en merak ettiği konulardan biri de nereli olduğudur. Birkaç kaynakta ise kendisinin memleketinin Bursa olduğuna dair bilgiler yer almaktadır.

Didem Özel Kaç Yaşında?

Özgür Özel’in eşi olarak bilinen Didem Özel hakkında merak konusu olan bir diğer soru ise kendisinin kaç yaşında olduğu yönündedir. 1993 senesinde eşi Özgür Özel ile üniversite yıllarında tanıştıkları bilinen Didem Özel’in doğum yeri ve doğum tarihi gibi kişisel bilgileri hakkında internette net bilgiler bulunmamaktadır.

Didem Özel’in Babası Kimdir?

Son seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içinde meydana gelen değişiklikler sonucu genel başkan koltuğuna oturan Özgür Özel’in eşi Didem Özel’in babası hakkında net ve kesin bir bilgiye ulaşmak mümkün değildir. Bu konuda kamuya açık bir bilgi ya da detaylı bir açıklama bulunmamaktadır.

Didem Ozel Kimdir 7

Özgür Özel’in Eşi Ne İş Yapıyor? Didem Özel’in Mesleği Nedir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) genel başkanı Özgür Özel’in Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olduğu bilinmektedir. Eşi Didem Özel ile üniversitede tanıştığından bahsettiği bir röportajından yola çıkılarak eşi Didem Özel’in de Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi mezunu olduğu bilinmektedir.

Günümüzde Manisa Merkez’de yer alan bir eczaneyi işlettiği de edinilen bilgiler arasındadır. Fakat Didem Özel’in kendisinden bu konuya dair bir açıklama gelmemiştir.

Özgür Özel Kaç Çocuğu Var?

Özgür Özel ve eşi Didem Özel’in 19. Yaşlarından beri süregelen ilişkilerinde İpek adında bir kız çocukları vardır. İpek Özel’in de babası Özgür Özel gibi Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur.

Didem Ozel Kimdir 10

Özgür Özel Kimdir?

8 kasım 2023’den beri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin genel başkanlığını yapan Özgür Özel 21 Eylül 1974 yılında Manisa’da dünyaya gelmiştir. İlkokul ve lise eğitimlerinin ardından İzmir Ege Üniversitesi’nde Eczacılık Fakültesi’nde lisans eğitimini tamamlayan Özgür Özel, Manisa Eczacı Odası’nda bir dönem Genel Sekreterlik, iki dönem de Oda Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde 24, 25, 26, 27 ve 28. Dönemlerde Manisa milletvekili seçilmesi ile siyasette kendini duyurmuş olan Özgür Özel 8 Kasım 2023 itibari ile Cumhuriyet Halk Partisi’nin genel başkanlık görevini yürütmektedir.

Özgür Özel Kaç Yaşında?

Siyasi kişiliği ile son zamanlarda ön plana çıkan CHP genel başkanı Özgür Özel hakkında merak edilen konulardan birisi de kaç yaşında olduğudur. Özgür Özel, 21 Eylül 1974 senesinde Manisa’da dünyaya gelmiştir. Kendisi şu an 49 yaşındadır.