Reklamcılık faaliyetleri insanlık tarihinin çok önemli bir kısmında var olmayı başarmış. Fakat var olduğu bu dönemlerde sürekli formu değişiyor ve insanlara farklı şekillerde ulaşıyor. Yaşadığımız bu dijital çağda da reklamlar değişim gösterdi ve ağırlıklı olarak dijital dünyaya taşındı. Ancak bu durum işletmelerin led ekran teknolojisinden vazgeçmesini sağlamadı. Fiziksel işletmelerin çok büyük kısmında bu ürünler kullanılmaya devam etmekte.

Yüksek Parlaklık İle Ön Planda Olma Fırsatı

Reklamların dijital dünyaya taşınmasına rağmen LED ekranların kullanılmaya devam etmesinde led ekran özellikleri etkili oluyor. Bu özelliklerin ilk sırasında da LED ekranların ortaya çıkardığı yüksek parlaklık var.

Markalar sosyal medyada ya da diğer dijital platformlarda ne kadar başarılı olursa olsun şehrin önemli yerlerinde açtıkları mağazalar ile insanlara ulaşmaya devam ediyor. Haliyle bu işletmeler için de bazı reklamcılık faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi gerekli.

LED ekranlar bu aşamada tercih edilebilecek en doğru ürünler olarak gösterilebilir. Yüksek parlaklık değeri ile çok güneşli günlerde dahi uzaktan fark edilebilen ekranlar günün her saati reklamların insanlara ulaşmasını sağlıyor. Devasa boyutlarda üretilebildiğinden bu parlak görüntü direkt olarak dikkatleri üzerine çekebiliyor.

Düşük Güç Tüketimi Dünyamızı Kurtarıyor!

Maalesef dünyamız her geçen gün daha kötü bir duruma gelmekte. Bu konuda bilim insanları tarafından yapılan binlerce açıklama olmasına rağmen birçoğumuz yaşam tarzımızda köklü değişikliklere gitmiyoruz. Ancak üretici firmaların büyük bir kısmı bu konunun üzerine çalışmalar yapıyor. Daha düşük malzeme kullanımı ve düşük enerji tüketimi ile dünyaya zarar verilmemesi ya da zararın minimum düzeyde kalması sağlanıyor.

LED ekranların genel yapısı enerji tüketiminin son derece düşük seviyelerde olmasını sağlamakta. Normal şartlarda LED ekranlar gibi yüksek boyutlarda bir LCD ekran kullanılacak olursa enerji tüketimi katlanarak artış gösterecektir. Haliyle tüm LED ekranlar düşük enerji tüketimi ile dünyanın çok daha iyi bir hale gelmesine katkı sağlamaktadır.

Onlarca Yıl Kullanılabilen LED Ekranlar

LED ekranların dünyamıza ve tüketicilerine sunduğu katkılarından bir diğeri ise dayanıklılığı. Çok uzun yıllar dayanan bu ürünlerin sıklıkla değiştirilmesi gerekli değil. LED ekranları kullanmaya başlayan işletmeler onlarca yıl sonra dahi aynı ekranlardan reklamlarını insanlara ulaştırabiliyorlar. Çok kısa bir sürede kendisi için yapılan harcamaları geri ödeyen LED ekranlar, uzun vadede sürekli getiri sunan bir yatırım haline dönüşüyor.

LED ekranlar çok sayıda ışık kaynağının bir araya gelmesi ile oluşmakta. Bu yüzden de ekranın herhangi bir bölgesindeki ışık kaynağı arızalandığında ekranın komple değiştirilmesi gerekli değil. Yalnızca bozulan ışık kaynağı değişiyor ve sonrasında LED ekranlar aynı yüksek kalite ile hizmet vermeye devam edebiliyorlar.

Kolay Kullanımı İle Reklamcılığın Vazgeçilmezi

Markaların çok sık bir şekilde LED ekranları tercih ediyor olmasında kolay kullanımı da etkili. Daha önce LED ekran kullanmamış olan kişiler dahi satın alma işlemlerinden sonra kısa bir gösterimin ardından tüm kontrolü sağlayabiliyor. Fenova üzerinden ürünlerini satın alan herkes montaj ve kurulumun yanında bu kullanım yardımlarını da satın almış oluyor. Gelen ekipler LED ekranların kullanımı için tüm gerekli bilgileri alıcılara kısa sürede aktarıyor.