Moda dünyasında bilinen ünlü sosyal medya fenomeni Dila Tarkan kimdir sorusu hayranları tarafından sıklıkla sorulmaktadır.

Ünlü isim hakkında merak edilen çeşitli konular var. Biz de sizler için Dila Tarkan’ı araştırdık. Ünlü sosyal medya fenomeni hakkında merak ettiğiniz soruları cevapladık. İşte detaylar...

Dila Tarkan Kimdir 6

Dila Tarkan Kimdir?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve özel hayatı sebebiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı Dila Tarkan son zamanlarda popülaritesi artan bir isim olmuştur.  Gerek kendi popülerliği gerek Şeyma Subaşı’nın paylaşımı sebebiyle şu aralar gündem olan Dila Tarkan kimdir gelin yakından inceleyelim...

Dila Tarkan 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Bazı kaynaklar ünlü fenomenin 1993 yılında doğduğunu belirtmektedir. Ailesinin Türkiye’ye birçok ünlü İtalyan giyim markasını getirdiği butik mağazaları olması sebebiyle genç yaştan itibaren modaya ilgi duymuştur.

Liseyi Kanada, Vancouver’da okuyan Dila Tarkan ardından Londra’ya gitmiştir. Londra’da “London College of Fashion” isimli okulda 1 yıl eğitim aldıktan sonra Paris'te bulunan “Parsons New School of Design” isimli okula gitmiştir. Eğitimini burada tamamlayarak modacılık anlamında önemli teorik bilgiler edinmekle kalmamış Paris gibi bir moda şehrinde de modaya olan ilgisini ve yeterliliğini sağlamlaştırma imkânı bulmuştur.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Dila Tarkan influencerlık yapmaktadır. Dila Tarkan’ın Instagram’da 332 bin takipçisi vardır. YouTube üzerinden de paylaşımlar yapan sosyal medya fenomeni Dila Tarkan’ın burada 42 bin abonesi bulunmaktadır. Son videosunu hamileliği sürecinde ve doğum sırasında atan Dila Tarkan’ın Sima adında bir kız kardeşi vardır.

Dila Tarkan Kimdir-1

Dila Tarkan Kaç Yaşında?

1991 yılında doğan sosyal medya fenomeni Dila Tarkan 2024 yılı itibarıyla 33 yaşındadır. 1993 yılında doğduğunu belirten bazı kaynaklar mevcuttur. Bu durumda ise Dila Tarkan’ın 31 yaşında olduğunu söylemek mümkündür.

Dila Tarkan Nereli?

İstanbul’da dünyaya gelen sosyal medya fenomeni Dila Tarkan baba tarafından aslen Trabzonludur.

Dila Tarkan Ne Mezunu?

Dila Tarkan kimdir sorusu ile araştırılan ünlü fenomen Londra’da ve Paris’te moda ve tasarım okumuştur.

Dila Tarkan Kimdir 2

Dila Tarkan Ne İş Yapıyor?

Modaya olan tutkusu ve ilgisi ile bilinen Dila Tarkan günümüzde sosyal medyada influencerlık yapmaktadır. Influencerlık dışında ise Dila Tarkan aile şirketinin marka müdürlüğünü ve direktörlüğünü yapmaktadır. Ayrıca ünlü markalara da stil danışmanlığı yaptığı bilinmektedir.

Dila Tarkan Ailesi Kimdir?

Dila Tarkan kimdir sorusu ile birlikte ailesi de merak edilen bir konu olmuştur. Sosyal medya fenomeni Dila Tarkan ailesinin butik giyim mağazası sebebiyle modayla oldukça içli dışlı bir isimdir. İtalya’dan sık sık ürün getiren ailesi araştırılmaktadır. Biz de annesine ve babasına dair edindiğimiz bilgilere yer verdik…

Dila Tarkan Annesi Kimdir?

Dila Tarkan’ın annesi Nilüfer Cesur’dur. Kendisi hakkına pek bir bilgi bulunmamaktadır. Aile şirketinin ortaklarındandır. Kendisinin aslen İran ve İspanyol kökenli olduğu iddiaları vardır

Dila Tarkan Babası Kimdir?

Dila Tarkan’ın babası Ahmet Can Tarkan’dır. Kendisi aslen Trabzonlu olan Ahmet Can Tarkan MaxMara markası ve Dilasima Grubu’nun sahibidir. Butik mağaza ve perakendecilik ile uğraşan Ahmet Can Tarkan’ın pek çok İtalyan markasını Türkiye’ye getirdiği bilinmektedir.

Dila Tarkan Kimdir 7

Dila Tarkan Sevgilileri

Özel hayatı ile de zaman zaman gündeme gelen Dila Tarkan’ın sevgilileri merak edilmektedir.  Dila Tarkan’ın ilk olarak bir dönemler Eser Yenenler ile birlikte olduğu duyulmuştur. İkilinin aşkı o dönem oldukça konuşulmuş olsa da devam etmemiştir.

Dila Tarkan’ın Hacı Sabancı ile aşk yaşadığı da iddia edilmiştir. Ancak bu ilişki kısa sürmüştür. Dila Tarkan’ın son sevgilisi ise Dağhan Doğruer olmuştur. 2018’de sevgili olan çift üç sene birlikte olduktan sonra 25 Mart 2022 tarihinde dünyaevine girmişlerdir. Çiftin Luca Kartal isminde bir oğulları olmuştur.

Dila Tarkan Kimdir 3

Sıkça Sorulan Sorular

Dila Tarkan kimdir sorusu dışında merak edilen diğer konular ve bu konuların cevapları aşağıdaki gibidir:

Dila Tarkan Boşandı Mı?

Dila Tarkan ve Dağhan Doğruer halen evlidir. Çift yakın zamanda 2. evlilik yıldönümlerini kutlamışlardır.

Dila Tarkan Hangi Marka Sahibi?

Dila Tarkan aile şirketi olan Dilasima Grubun sahiplerindendir.