Ekrem İmamoğlu "Plajların Suriyelilere kapatılması ırkçı bir davranıştır. Bunu benim partimin belediye başkanı yapsa da umrumda değil!" dedi.

23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimleri için çalışmalar devam ederken; AK Parti’nin kampanya ve miting programları da belli oldu. Türkiye Gazetesi'nin haberine göre Erdoğan miting yapmayacak, Binali Yıldırım 15 kısa film çekti. Yıldırım birkaç ilçede miting yapacak.   İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi'nde çalışmaya başlayan bir mülkiye müfettişi, 15 kişilik teknik bir ekiple özel bir çalışma yürütüyor ve Ekrem İmamoğlu'nun son 5 yıllık başkanlık dönemindeki her şeyi araştırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) şirketi olan Sağlık A.Ş tarafından işletilen İstanbul’daki bazı plajlardan elde edilen gelirin İBB’ye eksik ödendiği ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da projelerini anlatıyor. İmamoğlu'nun konuşmasından başlıklar şöyle: "İstanbul'u rant kapısı haline getiren bir avuç insan var." Ekrem İmamoğlu: ?Kreşsiz mahalle bırakmayacağız ?İstanbul Çocuk Fonu kuracağız. Çocukların suça sürüklenmesini engellemek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. ?Bağımlılıkla mücadele merkezi kuracağız. ?Çocuk istismarı ile mücadele edeceğiz.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2018 yılındaki ölüm oranlarını açıkladı. 2017 yılında 426 bin 504 olan ölüm oranı, 2018 yılında yüzde 0,1 azalarak 426 bin 106 kişi oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu: "Deniyor ki gerçek anlamda adaleti getireceğiz. Bu şu anlama geliyor; bu ülkede adalet yok, getirmeye çalışıyoruz. Şu soruyu sormaktan kendimi alamıyorum; 17 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor?"
‘Pontus’ tartışmalarına cezaevinden katılan suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı "Şunu da aklınıza iyice kazıyın ki Trabzon Türkiye’nin T’sidir, Yunan senin babandır. Şerefsiz satılık köpek’’ ifadelerini kullandı.
Hrant Dink cinayeti davasında yarın dönemin İstanbul Valisi Muammer Güler tanık olarak dinlenilecek.

Ekrem İmamoğlu, Koç grubuyla ilişkisini soran Sabah yazarı Oktay Müderrisoğlu'na “Sizin bağlı olduğunuz grubun iktidar ile yakınlığının milyonda biri kadar benim o grupla ilgim alakam yok” dedi.

Ekrem İmamoğlu, NTV ve Star TV ortak yayınında "Ben bir özel uçak kiralayarak -altını çiziyorum- Trabzon'a gittim. Bayramlaşmalara katıldım. Sonra VIP'de bize bir tuzak kuruldu" dedi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ekrem İmamoğlu'nun Trabzon'da yaptığı mitingde toplanan kalabalığa ilişkin, "Photoshoplarla yaparsınız tabii ya" dedi. Trabzondaki mitinge dair yüzlerce görüntü bulunuyor ve kalabalık net olarak görülebiliyor.