Teknolojinin sürekli gelişiyor olmasıyla birlikte artık dijital tasarımlar kaliteli bir şekilde tekstil ürünlerine aktarılabiliyor. Genellikle tekstil baskı işi yapan firmalar tarafından kullanılan bu baskı teknolojisi, profesyonel ve ticari baskı yapan kişiler arasında önemli bir yere sahiptir. Firmalara müşteri taleplerini karşılamak noktasında ve rekabetçi bir piyasa ortamında son derece avantaj sağlar:

  • DTF mürekkep ile yapılan dijital baskı ile yüksek kalite elde edilir.
  • Renkler canlı ve keskin olur.
  • Karmaşık ve detaylı tasarımlar kolaylıkla kumaşa aktarılabilir.
  • Özgün ve kişiye özel ürün üretimine imkân tanır.
  • Müşteri talepleri için özgür bir tasarım ortamı sunar.
  • Daha düşük maliyetlidir.
  • Özel talepler için küçük parti üretim olanağı verir.

DTF Mürekkep Kimler Tarafından Kullanılır?

DTF teknoloji sayesinde herkes hayatına daha fazla renk katabilir ve kullandığı malzemeleri daha fazla kişiselleştirebilir. Hatta kendi tasarladığınız bir tişörtü giyebilir veya satışa sunabilirsiniz. Kullanımı rahat olduğu için DTF mürekkep hangi kumaş olursa olsun onun üzerine tutunabilir. Yıkamaya dayanıklı olduğu için uzun süre renk kalitesini kaybetmeden kullanma imkânı verir.

Kişisel kullanım haricinde moda tasarımcıları, promosyon şirketleri, organizasyon düzenleyen firmalar, dijital baskı hizmeti sunan firmalar, tekstil işletmeleri, baskı atölyeleri, kişisel proje üreten veya hobi için tasarım yapanlar kullanabilir. Bu mürekkep geniş kullanım alanıyla git gide yaygınlaşıyor.

DTF Mürekkep Nereden Alınır?

DTF mürekkep satın almadan önce, ihtiyacınıza uygun şekilde üretilmiş mürekkebi ve tedarikçisini seçmek önemlidir. Çünkü mürekkep kalitesi ürünün ve baskı sonuçlarının kalitesini etkiler. Yani kaliteli bir baskı, doğru mürekkep seçimine bağlıdır.

Uzun yıllardır bilgisayar baskı sistemleri üzerine çalışmalar yürüten bir firmadan destek almak sorun yaşamaya engel olur. Sarfet, dijital baskı ürünleri geliştirip hem Türkiye’ye hem de yurt dışına satış yaparak kaliteli ürünler sunan bir baskı teknolojileri şirketidir. Kaliteli ve güvenilir hizmet veren firmaların sitelerinden alışveriş yapmak sonuçtan memnun kalmayı sağlar.

Kaliteli DTF Mürekkep Almak İçin Güvenilir Firma Seçin

Müşteri memnuniyetini önceleyen Sarfet yaptığı çalışmalarla müşterileri için kaliteli ve güvenli ürünler sunar. Ürünlerin kullanımı hakkında da müşteri destek hattı vardır. Her türlü sorunuzu sorarak destek alabilirsiniz.