ABD’nin Illinois eyaletindeki bowling salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı.

ABD’nin Illinois eyaletindeki bowling salonuna silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, üç kişi de yaralandı. ABD'nin Illinois eyaletinde Rockford Polis Departmanı olayla ilgili yaptığı açıklamada, dün yerel saatle 18.55'te Don Carter Lanes isimli bir bowling salonundan silah sesleri duyduklarını ve düzenlenen silahlı saldırıda üç kişinin hayatını kaybettiğini üç kişinin de yaralandığını belirtti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Saldırı salonun içinde ve dışında gerçekleştiği ifade eden Rockford Polis Departmanı, olayla ilgili şüphelinin gözaltına alındığını belirtti. Don Carter Lanes Bowling salonu, resmi hesabından  "Lütfen dua edin" paylaşımı yapıldı. Olayın nedeni araştırılırken, polis, soruşturmayı sürdürdüğünü açıkladı.

"DUALARIM HAYATINI KAYBEDENLERİN AİLELERİYLE"

Öte yandan, Rockford Belediye Başkanı Tom McNamara olayla ilgili paylaştığı mesajında, "Don Carter Lanes'deki bu gece yaşanan olaya kızdım ve üzüldüm. Dualarım hayatını kaybedenlerin aileleriyle. Yaralıların da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum" ifadelerini kullandı.