Brezilya'da özel uçağın düşmesi sonucu 6 kişi hayatını kaybetti. Uçakta Brezilya 4. futbol ligi ekiplerinden Palmas Futebol e Regatas'ın kulüp başkanı ve 4 futbolcunun bulunduğu aktarıldı.

Brezilya'da meydana gelen uçak kazasında, Brezilya 4. futbol ligi ekiplerinden Palmas Futebol e Regatas'ın kulüp başkanı ve 4 futbolcusu hayatını kaybetti. Palmas Futebol e Regatas kulübünden yapılan açıklamada, Porto Nacional kentindeki Tocantis Havacılık Birliği pistinden, 25 Ocak’ta yapılacak maç için Goiania şehrine gitmek üzere havalanan özel uçağın düşmesi sonucu 6 kişinin yaşamını yitirdiği kaydedildi. AA'nın aktardığı habere göre açıklamada, "Kazadan kurtulan olmadığını üzülerek bildiriyoruz. Bu acı ve dehşet anında kulüp gerekli desteği sağlayacak" ifadelerine yer verildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kazada pilotun yanı sıra Palmas Futebol e Regatas Kulüp Başkanı Lucas Meira (32) ile futbolcular Lucas Praxedes (23), Guilherme Noe (28), Ranule (27) ve Marcus Molinari (23) hayatını kaybetti. Kazanın araştırılması için soruşturma başlatıldığı bildirildi.