Pakistan'ın güneyinde bulunan Karaçi kentindeki Menkul Kıymetler Borsası binasına düzenlenen silahlı saldırıda 2 sivil ve saldırganlar hayatını kaybetti. Saldırıyı ise henüz üstlenen olmadı.

Pakistan'ın güneyinde bulunan Karaçi kentindeki Menkul Kıymetler Borsası binasına düzenlenen silahlı saldırıda 2 sivil ve saldırganlar hayatını kaybetti. Saldırıda, dört silahlı saldırganın binadan içeriye girerek rastgele ateş açmaya başladığı ve el bombaları attıkları belirtildi. Polisin yaptığı açıklamaya göre saldırganların tümü öldürülken, 2 sivil de hayatını kaybetti.

ÖNCE GÜVENLİK KULÜBESİNE SALDIRILDI

Reuters'a konuşan Karaçi Emniyet Müdürü Gulam Nabi Memon, saldırganların borsa binasına gri bir Toyota Corolla ile geldiğini belirtti. Dört saldırganın ilk önce dışarıdaki bir güvenlik kulübesine el bombası atıp, ateş açtığı bildirildi.

HENÜZ SALDIRIYI ÜSTLENEN OLMADI

Saldırıyı henüz hiçbir grup üstlenmedi. Terörle Mücadele Departmanı, saldırganların sırt çantalarında çok miktarda mermi ve el bombası bulunduğunu belirtti.  Pakistan Menkul Kıymetler Borsası'nın saldırı sırasında işlem yapmaya devam ettiği belirtildi.