ABD Başkanı Trump, koronavirüse yakalandıktan sonra tedavi altında olduğu Walter Reed Askeri Hastanesi'ndeki odasından video mesajı paylaştı.

Trump tedavi gördüğü hastanede yaptığı paylaşımda tedavisinin iyi gittiğini ve yakında geri dönebileceğini söyledi. https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1312525833505058816?s=20 Trump, video mesajında şunları söyledi: "Buraya geldiğimde çok iyi hissetmiyordum, şu anda çok daha iyi hissediyorum. Beni geri döndürmek için herkes çok çalışıyor, sanıyorum yakında geri döneceğim.

"GERİ DÖNMEM GEREKİYOR"

Çok daha iyi hissediyorum. Beni bir an önce geri getirebilmek için çok çalışıyoruz. Geri dönmem gerekiyor. Çünkü Amerika'yı 'yeniden harika' yapmamız gerekiyor hala. Bu konuda çok iyi iş çıkarıyoruz. Fakat hala atılması gereken adımlar var. Bu işi bitirmek zorundayız. Yakın zamanda geri döneceğimi düşünüyorum. Seçim kampanyasını tıpkı başladığımız şekilde olduğu gibi bitirmek zorundayım. Elde ettiğimiz bazı sayılar var, bunlarla gurur duyuyoruz. Fakat bu, başa gelen bir olay, ki dünyada milyonlarca kişinin başına geldi. Ben onlar için mücadele ediyorum. Yalnızca ABD’de değil, tüm dünyadakiler için mücadele ediyorum. Koronavirüs, ya da adına ne derseniz, bunu yeneceğiz. Birçok şey yaşandı. Şu anda aldığım ve daha diğer bir çok terapötiklere bakacak olursanız, bunlar birer mucize gibi görünüyor. Doğrusunu isterseniz bunlar birer mucize. Bazıları bunu söylediğim için beni eleştirdi. Ancak mucize gibi görünen, Tanrı'dan gelen şeyler var.

"BAŞKA SEÇENEĞİM YOKTU"

Daha iyi hissetmeye başladığımı söylemek istiyorum. Önümüzdeki birkaç günün protokolünü bilmiyoruz ancak zannediyorum gerçek test bu günler olacak. Önümüzdeki bir-iki gün içerisinde neler olacağını göreceğiz. Başka seçeceğim yoktu. Bana Beyaz Saray’ın içerisinde kalıp, kendimi içeriye kapatıp, asla dışarı çıkmamamı, Oval Ofis’e bile gitmemeyi, yalnızca üst katta kalıp, insanlarla konuşmamı öneren bir alternatif sundular. Ben bunu yapamam. Bu Amerika, dünyanın en harika, en güçlü ülkesi. Üst kattaki bir odada kilitlenerek güvende kalıp, “Olan olur” diyemem. Sorunlarla yüzleşmek zorundayız. Bir lider sorunlarla yüzleşebilmeli. Onu yapan biri asla harika bir lider olamazdı. Önümüzdeki birkaç gün nasıl olacak bilmiyoruz, sanıyorum gerçek bir test olacak. Bu birkaç gün neler olacağını göreceğiz" Trump ayrıca eşi Melania Trump'ın, hastalığı kendisinden daha hafif geçirdiğini ve kısa sürede tamamen iyileşeceğini belirtti.